19 cazări perfecte pentru o escapadă la mare

Care este cea mai bună modalitate de a face față zilelor toride de vară? Pune la cale o escapadă pe litoralul Mării Negre și bucură-te de momente de neuitat. Îți propunem câteva unități de cazare perfecte pentru următoarea ta aventură.

Atmosphere by the Sea ***, Eforie Nord

Hotelul Atmosphere by the Sea se află la 5 minute distanță de plajă, pe faleza recent modernizată a stațiunii și dispune de 50 de camere spațioase cu dotări premium, care pot acomoda până la 100 de oaspeți. Poți opta pentru apartamente sau studiouri de tip deluxe, superior și cu vedere spre mare. 

Hotel Miorița ***, Neptun

Hotelul Miorița este locul ideal pentru cei care doresc să se destindă și să se răsfețe în timpul vacanței lor. Piscina exterioară este un punct forte al proprietății, unde oaspeții pot răcori după o zi la plajă și la care au acces în mod gratuit. 

Pensiunea Boutique 23 ****, 23 August

Pensiunea Boutique 23 este amplasată chiar pe faleza stațiunii 23 august, la doar 3 kilometri de malul mării și dispune de 8 camere de tip deluxe și family, care pot acomoda până la 20 de oaspeți. Rezervă un sejur cu Travelminit și ai parte de mic dejun gratuit, în fiecare dimineață.

Citește și: 5 cazări pentru un city-break vara aceasta

Vila Opt ****, Constanța

Vila Opt Constanța este o bijuterie arhitecturală cu o istorie de peste 100 de ani, a cărei strălucire este redată de designul interior și facilitățile ultra-moderne, adaptate cerințelor și preferințelor actuale. Fiecare dintre cele 6 camere este dotată cu smart TV, mini-bar, un seif pentru a-ți păstra obiectele de valoare în siguranță și un espressor pentru a te bucura de o cafea proaspătă în orice moment al zilei. În plus, te vei beneficia de un mic dejun delicios inclus în prețul rezervării, pe toată perioada șederii tale.

Marina Bay ***, Constanța

Hotelul Marina Bay este situat la 600 metri distanță de plajă și dispune de un total de 18 camere, printre care se numără 12 camere duble, 3 studiouri și 3 apartamente. Prețul unui sejur include mic dejun de tip bufet suedez pe durata întregii vacanțe.

Perla ***, Costinești

Aflat la doar 1 minut depărtare de plajă, hostelul Perla oferă o amplasare excelentă pentru a te bucura de zilele însorite de vară. Cele 40 de camere dispun de corp sanitar propriu și pot acomoda până la 120 de oaspeți.

Iulia Resort ***, Venus

Iulia Resort este situată în inima stațiunii Venus, la câtiva pași de plaja Esplanada. Oaspeții au acces gratuit la cele două piscine ale hotelului, unde se pot relaxa în zilele călduroase.

Hotel The Old Border ***, Vama Veche

Ai în plan un sejur în cea mai boema stațiune de pe litoralul românesc?  Simpaticul hotel boutique The Old Border este alegerea perfectă pentru tine. Camerele cu tematică marină oferă numeroase facilități pentru confortul oaspeților săi, precum baie proprie, climă, TV, frigider, şifonier și WiFi. Mai mult decât atât, te vei bucura în fiecare dimineață de cafea, ceai și fructe din partea casei!

Bacolux Koralio**** Eforie Nord

Hotelul Bacolux Koralio din stațiunea Eforie Nord se situează la o distanță de 600 metri față de plaja Belona și pune la dispoziție 212 camere amenajate elegant, care îți garantează toate facilitățile necesare pentru o ședere plăcută și reușită.

Hotel Afro ***, Constanța

HOTEL AFRO este amplasat în vecinătatea Delfinariului Constanța, având plaja Reyna în imediata apropiere, și dispune de 18 camere generoase, cu baie individuală, care pot acomoda 52 de persoane. De asemenea, restaurantul și terasa sa sunt extrem de apreciate de către clienți, oferindu-le o experiență culinară deosebită și un loc perfect pentru relaxare.

Apartamente Amaris ***, Eforie Nord

Apartamentele de vacanță sunt amplasate ideal pe faleza din Eforie Nord, într-o clădire cu o arhitectură modernă surprinzătoare, aflată la doar câtiva pași de plajă. Amaris oferă o varietate de opțiuni de cazare, inclusiv studiouri și apartamente cu 1 sau 2 dormitoare, având următoarele dotări: bucătării complet echipate, aer condiționat, televizor, internet Wi-Fi, încălzire centrală și balcon/terasă mobilată. Oaspeții beneficiază de un loc de parcare gratuit în parcarea privată a unității.

Gabizz Apartments ***, Constanța

Gabizz Apartments este locul ideal pentru a te bucura de o vacanță relaxantă și confortabilă, oferind toate facilitățile necesare pentru un sejur plăcut. Situat la doar 100 de metri de plajă, Gabizz Apartments oferă unități de cazare cu aer condiționat și acces gratuit la internet WiFi, precum și un loc de joacă privat gratuit pentru copii. Proprietatea se află la 600 de metri de Delfinariu.

Hotel Novus ***, Eforie Nord

Hotelul de 3 stele dispune de camere cu aer condiționat și conexiune WiFi gratuită, baie privată, birou și un televizor cu ecran plat, iar anumite camere la NOVUS Hotel au și o terasă. Mai mult decât atât, micul dejun este inclus în prețul unei rezervări.

Hotel Corsa ***, Mangalia

Hotel Corsa este amplasat într-o zonă liniștită, la doar 10 metri de plajele cu nisip fin ale stațiunii Mangalia. Camerele sunt dotate cu aer condiționat și televizor prin cablu, iar unele oferă o vedere minunată la mare. De asemenea, include un bar deschis în permanență, unde te poți delecta cu cocktailuri și vinuri fine.

Pensiunea Miruna Valentin ***, Jupiter

Indiferent că ești în căutarea unei oaze de liniște sau că dorești să explorezi plajele din apropiere, Pensiunea Miruna Valentin este alegerea perfectă pentru tine. Beneficiază de o amplasare generoasă, aflându-se în satul de vacanță Zodiac-Jupiter, la o distanță de 400 de metri de plaja Jupiter și la 600 de metri de plaja Neptun. Pensiunea dispune de o grădină cu vegetație bogată, unde oaspeții se pot bucura de momente de relaxare, și de camere confortabile, dotate cu televizor, aer condiționat, frigider și baie proprie.

Hotel Ana By The Sea ***, Eforie Nord

Hotelul Ana by the Sea se află în stațiunea Eforie Nord, pe aleea Vraja Marii, cu o amplasare excelentă, chiar pe plaja Belona. Oferă numeroase opțiuni de cazare, precum camere superior, cu vedere la mare, suite și apartamente. Oaspeții vor avea parte de mic dejun delicios, în mod gratuit.

Hotel Ana ***, Constanța

Hotel Ana este situat la numai 3 kilometri de plaja din Mamaia. Camerele sale dispun de balcon, televizor LCD cu cablu și o baie privată, dotată cu duș și articole de toaletă gratuite, oferind o atmosferă plăcută și relaxantă, în care oaspeții se pot destinde după o zi de explorare sau de plajă.

Hotel AquaMarine ***, Costinești

Hotelul AquaMarine oferă oaspeților cazare în camere moderne, dotate cu un birou, televizor cu ecran plat, aer condiționat și baie privată cu articole de toaletă gratuite. Acesta dispune de asemenea, de spații de parcare gratuite, un restaurant și o terasă, unde să te bucuri de zilele de vară.

Maritimo Luxury ApartHotel ***, Constanța

Maritimo Luxury ApartHotel, situat în Constanța, se află la doar 50 de metri de plaja Modern și la 650 de metri de plaja Zoom, oferind oaspeților cazare confortabilă, dotată cu aer condiționat, conexiune WiFi gratuită și vedere spre mare și faleză.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.