3 atracții pe care le poti vizita pe litoral vara aceasta

Dacă ai pus la cale o escapadă pe litoral și îți dorești să profiți din plin de experiență, am creat pentru tine o listă de călătorie cu câteva obiective care nu trebuie să lipsească din planurile tale de vacanță. Iată care sunt acestea.

Delfinariul din Constanța

Delfinariul din Constanța face parte din Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii (CMSN) și se numără printre cele mai populare atracții din stațiune, indiferent de sezon. Aici, turiștii pot lua parte la spectacole inedite cu delfini, lei de mare și pinguini, care încântă publicul de toate vârstele, cu fel și fel de trucuri uimitoare. Prețul unui bilet este de 25 de lei pentru adulți și 12 lei pentru elevi și studenți. Copiii cu vârsta sub 5 ani beneficiază de intrare gratuită.

Citește și: 3 locuri din România în care te poți bucura de răcoare chiar și în august

Epava Evanghelia Costinești

Epava Evanghelia este unul dintre simbolurile stațiunii Costinești și poate fi admirată de către turiștii care vizitează partea de nord a plajei, la aproximativ un kilometru depărtare de țărm, locul în care a eșuat în urmă cu 55 de ani. În urma acestui eveniment, nava grecească nu a fost revendicată, devenind proprietate a statului român și parte a atracțiilor de pe litoral.

Satul de vacanță Mamaia

Satul de vacanță din Mamaia este o destinație perfectă de distracție, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, cuprinzâd un parc tematic, magazine de suveniruri, terase, restaurante și o arenă de circ. Printre cele mai populare atracții din satul de vacanță, în rândul celor mai aventurieri dintre noi, se numără roata panoramică,  catapulta și un mini  montagne-russe.

Unde să te cazezi pe litoral?

Dacă plănuiești următoarea vacanță pe litoral și ești în căutarea unei cazări perfecte, îți propunem un sejur la Hotel Bueno ***, situat în stațiunea Mamaia, la o distanță scurtă de lacul Siutghiol. Hotelul de 3 stele cuprinde 46 de camere generoase, cu baie individuală, balcon, TV, minibar, seif și birou- pe scurt, tot ce ai nevoie pentru o vacanță confortabilă. Mai mult decât atât, vei avea parte de un mic dejun delicios, în fiecare dimineață.


Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.