3 destinații pentru o vacanță alături de cei mici

Vrei să petreci timp de calitate alături de cei mici, în care să explorați locuri fascinante? Îți propunem aceste 3 destinații pentru o escapadă în familie.

Muzeul ASTRA, Sibiu

Dacă plănuiești un city-break la Sibiu alături de cei mici, asigură-te că nu ratezi o vizită la Muzeul ASTRA, cel mai mare muzeu în aer liber din Europa. Acesta este situat în Dumbrava Sibiului, la o distanță scurtă de centrul orașului și cuprinde 10 kilometri de alei pitorești, parte a unui tablou natural de poveste. Aici, vei găsi o colecție impresionantă de peste 400 de clădiri tradiționale, reprezentând cu acuratețe aspecte ale civilizației rurale preindustriale. Astfel, vei avea oportunitatea de a te conecta cu tradițiile, în timp ce explorezi acest cadru idilic.

Citește și: 3 destinații pentru iubitorii de animale

Edenland, București

Parcul de aventură Edenland este locul ideal în care să te retragi la sfârșit de săptămână alături de  micuții plini de energie, bucurându-vă, totodată, de momente de relaxare în natură. Situat la doar 20 de minute de București, Edenland poate fi accesat cu ajutorul unui autoturism sau cu transportului în comun, utilizând liniile 448 sau 477, urmând ca, mai apoi, să luați un microbuz către Spitalul SRI. De aici, vșii parcurge, la pas, un drum de aproximativ 15 minute, până la destinația finală. Cât timp sunteți aici, aveți ocazia să luați parte la diverse activități captivante, cum ar fi parcurgerea de trasee în copaci, echitație, paintball, și să întâlniți o mulțime de necuvântătoare simpatice, precum struți, căprioare, camile și lame.

Parcul Povestea Calendarului, Porumbacu de Jos


Povestea Calendarului este un parc tematic captivant și educativ, inspirat de o legendă care asociază cele 12 luni ale anului cu cei 12 fii ai Anului. Acest spațiu magic, creat de doi sibieni, ocupă aproximativ 10.000 de metri pătrați și găzduiește 12 căsuțe tematice, fiecare având un design și o poveste unică, reflectând denumirile lunilor în calendarul tradițional românesc. Vizitatorii de toate vârstele se pot bucura de o experiență fermecătoare într-un decor plin de farmec. 

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.