3 parcuri pentru cei cu spirit de aventură

Pofta de aventură nu îți mai dă pace și vrei să te bucuri din plin de gustul adrenalinei? Avem câteva idei perfecte pentru următoarea ta vacanță. Îți prezentăm 3 parcuri de aventură, pe care le poți vizita toamna aceasta. 

Edenland, județul Ilfov

Parcul de aventură Edenland este destinația perfectă pentru o escapadă de weekend, căci se află la doar 20 de kilometri distanță de capitală, și poți ajunge la el cu ajutorul unui autoturism, sau cu liniile de autobuz 448 sau 477, până la Balotești, de unde vei lua un microbuz până la Spitalul SRI, urmând să parcurgi un drum de 15 minute la pas, până la destinație. Odată ajuns, vei descoperi că opțiunile de distracție pentru cei mari, dar și pentru cei mici nu sunt deloc puține. Printre ele se numără echitația, parcurgerea de trasee în copaci și jocurile de paintball. De asemenea, la Edenland vei întâlni o mulțime de animăluțe simpatice.

Citește și: 3 obiective turistice pe care le poți descoperi în munții Apuseni

Parcul de Aventură Balvanyos, județul Covasna

Parcul de Aventură Balvanyos face parte din resortul cu același nume, care este situat într-un cadru natural de vis, între Băile Tușnad și Târgu Secuiesc, la doar câțiva kilometri de faimosul lac Sfânta Ana. Astfel, este un loc potrivit pentru aventură, dar și pentru momente de relaxare în inima naturii. Aici, turiștii pot parcurge diferite trasee cu obstacole și trasee cu tiroliana. Acestea se adresează adulților și copiilor deopotrivă și sunt structurate pe diferite grade de dificultate, fiind accesibile oricărui doritor.

Parc Aventura, Brașov

Dacă plănuiești un city-break la Brașov și vrei să te bucuri din plin de activități în aer liber, alături de cei dragi, îți propunem să dai o fugă până la Parc Aventura, amplasat pe malul lacului Noua. Acest parc dispune de o sală de cățărat și un total de 16 trasee cu dificultate progresivă, departajate pe grupe diferite de vârstă. În plus, cei mici, cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani, se pot bucura de experiența unică a unei plimbări cu un mini land rover, pe teren accidentat. 

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.