FOTO – 33 de pensiuni si hoteluri frumoase din Romania

Romania este o tara minunata care are multe de oferit pe plan turistic, insa primul pas pentru un sejur de neuitat este alegerea unor pensiuni si hoteluri bune. De aceea, pentru cei care prefera confortul, eleganta, linistea sau servicile de prima clasa oferite turistilor, am selectat 33 de pensiuni si hoteluri din Romania cu fotografii uimitoare, fara a avea pretentia ca aceasta este o lista completa (daca mai stiti si altele si daca aveti fotografii deosebite de la hoteluri din Romania, nu ezitati sa ne scrieti!). Toate aceste hoteluri pot fi rezervate, fara comision si fara plata cu cardul, pe site-ul nostru – Travelminit (tot pe site puteti gasi mai multe fotografii la fiecare hotel, dar si descrieri sau alte detalii).

33 de pensiuni si hoteluri din Romania cu fotografii deosebite:

1. Hotelul Zan din Voineasa, judetul Valcea, este situat intr-o pozitie privilegiata, la poalele Lotrului si departe de poluarea si zgomotul orasului.

Zan Hotel Voineasa

2. Lux Garden Hotel Azuga este amplasat la baza partiilor de schi si la cativa pasi de statia de jos a gondolei Azuga, fiind singurul hotel de cinci stele, oferind o oaza de liniste si confort.

Lux Garden Hotel Azuga

3. Red Lake Inn Gheorgheni detine toate facilitatile si serviciile unui hotel de 3 stele, avand in fiecare camera televizor LCD, acces internet wireless gratuit si multe altele.

Red Lake Inn Gheorgheni

4. Pensiunea Magura Baia Mare este localizata la 3 km de centrul vechi Millenium, intr-un cadru natural, inconjurata de padure.

Pensiunea Magura - Baia Mare

5. Central Park Hotel Sighisoara este un hotel boutique in centrul orasului Sighisoara, cu vedere catre Turnul cu Ceas si Cetatea Medievala.

Central Park Hotel Sighisoara

6. Snagov Club este situat pe malul lacului Snagov si se distinge prin stilul modern, sofisticat al servicilor de prima clasa oferite clientilor.

Snagov Club Snagov

7. Hotel Belvedere Sovata este situat in mijlocul naturii, oferind o oaza de liniste si relaxare.

Hotel Belvedere Sovata

8. Pensiunea Noblesse din Baile Herculane se afla la poalele muntilor Domogled, intr-un tinut plin de frumusete si magie.

Pensiunea Noblesse Baile Herculane

9. Castelul Printul Vanator & Dracula ofera turistilor care trec portile castelului regasirea unor vremuri demult apuse, o cu totul alta lume.

Castelul Printul Vanator & Dracula - Turda

10. Pensiunea Doua Rauri Bran ofera cazare in conditii de confort total in mijlocul naturii, casa avand un living generos complet mobilat.

Pensiunea Doua Rauri - Bran

11. Metropolis Hotel, aflat in centrul Bistritei, ofera 57 de camere spatioase, amenajate modern si dotate cu aer conditionat.

Metropolis Hotel Bistrita

12. Danubius Health Spa Resort Bradet este situat in inima statiunii si se afla la doar 200 de metri de lacul helioterm Ursu. Se pot oferi tratamente, programe de fitness, wellness, etc.

Danubius Health Spa Resort Bradet Sovata

13. Pensiunea Carpathia Remeti isi cucereste oaspetii atat prin atmosfera rafinata, cat si prin ospitalitate si servicii diversificate.

Pensiunea Carpathia Remeti

14. Villa Ermitage din Busteni ofera camere luxoase si sofisticate care iti ofera in fiecare dimineata o minunata priveliste a Muntilor Caraiman.

Vila Ermitage - Busteni

15. Pensiunea Anda este localizata la 6 km de centrul orasului Gheorgheni si se afla intr-o zona linistita, in mijlocul naturii.

Pensiunea Anda Gheorgheni

16. Pensiunea Serbanoiu din Capateni-Ungureni este situata intr-o zona aparte, binecunoscuta pentru frumusetea si salbaticia ei, zona Muntilor Fagaras si iti ofera liniste, aer curat, relaxare.

Pensiunea Serbanoiu Capateni - Ungureni

17. Hotelul Sunny Hill din Cluj-Napoca este situat la doar 10 minute de centrul orasului si va intampina in cadrul natural al padurii Faget Cluj.

Hotel Sunny Hill Cluj-Napoca

18. Hotel Simfonia este singurul hotel boutique din Ramnicu Valcea, aici putand petrece clipe de neuitat in confortul pe care il ofera.

Hotel Simfonia Ramnicu Valcea

19. Varpatak Panzio Gyergyoszentmiklos Gheorgheni este locatia perfecta pentru familiile cu copii, cei mici putand beneficia de servicii child-friendly.

Varpatak Panzio Gyergyoszentmiklos

20. Apartament Brasov Sweet Retreat ofera apartamente compuse din dormitoare ultramoderne, cu o ambianta deosebita, aer conditionat sau bucatarii cu dotari complete.

Apartament Brasov Sweet Retreat

21. Boutique Hotel Emire din statiunea Bran este situat intr-o zona linistita, cu un peisaj deosebit si o vedere panoramica la Muntii Bucegi si Piatra Craiului, detinand un loc aparte prin eleganta si rafinament.

Boutique Hotel Emire Bran

22. Hotelul Fantanita Haiducului se afla la doar 15 km de orasul Sibiu, in Padurea Bradului, intr-un peisaj natural la mijlocul distantei dintre cea mai inalta statiune din tara, Paltinis, si cea mai frumoasa sosea din lume, Transfagarasan.

Hotel Fantanita Haiducului Vestem

23. Hotelul Acasa la Dracula este una dintre cele mai elegante, confortabile si stilate locatii din Poiana Brasov.

Hotel Acasa la Dracula Poiana Brasov

24. Pensiunea Eden se afla in statiunea Baile Herculane, fiind o destinatie ideala atat pentru relaxare si tratament, cat si pentru amatorii de trasee montane.

SONY DSC

25. Hotelul Hawaii din statiunea Mamaia ofera turistilor 25 de apartamente si 5 camere duble, toate cu vedere frontala spre Marea Neagra.

Hotel Hawaii - Mamaia

26. Pensiunea Milexim din Campia Turzii dispune de 3 cladiri de 3, 4 si 5 stele care ofera turistilor rafinamentul, rusticul si eleganta.

Pensiunea Milexim - Campia Turzii

27. Hotelul Sun Cluj-Napoca, amplasat pe malul Raului Somesul Mic si la aproximativ 3 km de centrul orasului, ofera spatii de cazare cu aer conditionat, un restaurant a la carte si acces gratuit la internet.

Hotel Sun Cluj-Napoca

28. Hotel City Plaza Cluj-Napoca este situat in centrul istoric al orasului Cluj-Napoca, aproape de Parcul Central, Primarie sau numeroase sedii comerciale.

Hotel City Plaza Cluj-Napoca

29. Complex Credo Holidays Costinesti se afla la numai 25 m de plaja Marii Negre, in centrul statiunii, intr-o oaza de verdeata pentru a va putea bucura in liniste de zilele de vacanta.

Complex Credo Holidays Costinesti

30. West City Hotel Cluj-Napoca este incadrat in categoria hotelurilor de 4 stele si ofera o gama completa de servicii de inalta calitate.

West City Hotel Cluj-Napoca

31. Rubin Pension Restaurant Borzont se afla la 10 km de Gheorgheni, in comuna Borzont, fiind o pensiune retrasa si indepartata de aglomeratia orasului.

Rubin Pension Restaurant Borzont

32. Hotel Aro Palace Brasov ofera vedere la Muntele Tampa si centrul istoric medieval al orasului Brasov, unitatile de cazare fiind spatioase, de lux si cu acces gratuit la internet.

Hotel Aro Palace - Brasov

33. Sungarden Golf Spa Resort Cluj-Napoca este un spatiu in care iubitorii de natura si miscare pot beneficia de terenul de golf cu 9 gauri, de terenul de tenis, fotbal, beach volley sau de tir cu arcul.

Sungarden Golf Spa Resort Cluj-Napoca