Câștigă un telefon Samsung Galaxy S20 FE rezervând cu vouchere de vacanță Turist de la Sodexo

Dacă încă nu ți-ai făcut pentru această vară, acum a venit momentul să te gândești la un plan de concediu, mai ales că încă sunt multe oferte avantajoase disponibile în toată România, inclusiv pe litoralul românesc. 

Prin urmare, dacă te gândești să te bucuri de o escapadă în țară, avem și o veste bună pentru tine: Travelminit.ro și Sodexo s-au parteneriat în cadrul unei campanii al cărei obiectiv este acela de a-i încuraja pe români să își folosească voucherele de vacanță Turist de la Sodexo pentru a rezerva un sejur în România. 

Și cum o veste bună nu vine niciodată singură, marele premiu al acestei campanii, care se desfășoară până pe 30 iunie, este un Samsung Galaxy S20 FE. Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie automat în concurs este: 

  • Să rezervi cazarea pe travelminit.ro sau pe promotii.travelminit.ro în perioada 21-30 iunie 2022 și să plătești cu vouchere de vacanță Turist de la Sodexo (Bonus: beneficiezi de 25 de lei reducere la rezervare)
  • Să finalizezi rezervarea și să te bucuri de călătoria ta. 

Mai multe detalii despre această campanie te așteaptă pe https://www.campanii.travelminit.ro/sodexo.

Iar asta nu e tot. Pentru că o vacanță la plajă e întotdeauna o idee bună, ți-am pregătit mai jos o selecție de cazări de pe litoral care acceptă și plata cu vouchere, astfel încât să te bucuri de cel mai relaxant sejur… la un preț avantajos. 

Hotel Dynes, Eforie Nord

Amplasat la numai 150 de metri de plajă, Hotel Dynes din Eforie Nord este o opțiune foarte bună pentru familii, mai ales că include și un spațiu de joacă amenajat special pentru copii. Acesta este situat la scurtă distanță de gară și de autogară, dar și de Teatrul de Vară din Eforie, una dintre principalele atracții turistice din stațiune. Printre facilitățile oferite de Dynes se numără: wi-fi gratuit, serviciu zilnic de curățenie, parcare și sală de conferințe. 

Hotel Q, Neptun

Situat în nordul stațiunii Neptun, una dintre cele mai apreciate zone în rândul turiștilor, Hotel Q este locul perfect pentru un sejur pe litoralul românesc. Acesta oferă numeroase facilități pentru o vacanță de relaxare, inclusiv grădină, sală de mese, piscină exterioară, piscină pentru copii, umbrele de plajă, teren de joacă și parcare. Prețul include și demipensiune. 

Vila Regency, Eforie Nord

O vilă modern amenajată, Regency dispune de camere duble și triple dotate cu aer condiționat wi-fi gratuit și balcon. În plus, Vila Regency este situată aproape de plajă și oferă o zonă pentru grătar și o zonă pentru luat masa în aer liber, astfel încât turiștii să se bucure de timp de calitate petrecut împreună și de un nivel de confort comparabil cu cel de acasă. 

Hotel Pam Beach Resort & Spa, Olimp

Un hotel renovat în totalitate, situat la doi pași de plajă, Pam Beach Resort & Spa din Olimp oferă 187 de camere duble, 12 camere triple și 11 apartamente. Toate camerele au vedere la mare și sunt dotate cu televizor, aer condiționat și baie cu duș. Mai mult decât atât, hotelul dispune de o piscină exterioară și de o zonă de relaxare cu șezlonguri, o terasă cu o priveliște foarte frumoasă, sală de conferințe, dar și loc de joacă pentru copii. 

CITEȘTE ȘI: Câmpuri de lavandă în România

Hotel Piccadilly, Mamaia

Situat chiar în centrul stațiunii, într-o oază de liniște și de verdeață, Hotel Piccadilly este situat la scurtă distanță de malul mării. Acesta a fost reabilitat în 2019, are dotări moderne și dispune de parc pentru copii, grădină, bibliotecă și parcare privată. În plus, distracția este asigurată în fiecare zi, pentru că hotelul organizează frecvent concerte live pe terasă, seri de dans și cursuri de windsurfing. Tu ți-ai făcut bagajele pentru a merge la mare?

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.