4 cazări pentru un city-break pe timp de toamnă

Toamna este sezonul perfect pentru un city-break, așa că, dacă ți-ai propus să explorezi cele mai frumoase orașe din România, nu mai sta pe gânduri și pune la cale următoarea ta călătorie. Și pentru că vrem să ne asigurăm că ai parte de un sejur cu adevărat reușit, îți propunem 5 cazări perfecte pentru un city-break! Să începem.

Vili Apartments ***,  Oradea

Captiala art-nouveau este o destinație care va cuceri orice iubitor de frumos, fără doar și poate, iar Vili Apartaments este opțiunea ideală pentru o experiență de cazare pe măsură. Apartamentul spațios este decorat în stil clasic, cu elemente moderne și poate acomoda 2 oaspeți. Acesta dispune de internet gratuit, bucătărie complet echipată, TV, aer condiționat, încălzire centrală, și cadă în cameră.

Citește și: Top cele mai frumoase locuri de văzut în Maramureș

Apartament Zur Krone Sibiu

Dacă ești adeptul lucrurilor ieșite din tipar, apartamentele Zur Krone sunt cu siguranță cea mai bună alegere pentru tine, atunci când vizitezi fermecătorul Sibiu. Acestea dispun de 3 camere cu baie individuală, care pot acomoda până la 6 oaspeți, și sunt situate chiar la baza Podului Minciunilor, astfel încât vei fi aproape de toate obiectivele importante din oraș.

Hotel Meridian **** Cluj-Napoca

Hotelul de patru stele Meridian este situat într-o zonă liniștită din inima orașului Cluj-Napoca și cuprinde 24 de camere luxoase cu baie individuală, cu capacitatea de a găzdui 48 de persoane. În plus, în incinta hotelului, poate fi admirată o colecție de artă modernă și contemporană, iar oaspeții se pot bucura de diferite delicatese, în cadrul restaurantului din hotel. 

Unirea Hotel & Spa ****, Iași

Unirea Hotel & SPA este amplasat în centrul istoric din Iași, într-o clădire istorică impresionantă. Această locație oferă o experiență de lux, cu facilități moderne, inclusiv mic dejun gratuit și acces la zona de SPA, care include piscină, jacuzzi, saună și sală de fitness.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.