4 cazări pentru un sejur de vis în Deltă

Bucură-te din plin de natură și descoperă Delta Dunării, una dintre cele mai fascinante destinații de la noi din țară. Dacă se numără deja printre planurile tale de vacanță, îți propunem câteva unități de cazare pentru o experiență de neuitat. 

Casa Portița spre Deltă **, Vișina

Cu o arhitectură tradițională remarcabilă și o atmosferă primitoare, Casa Portița spre Deltă este refugiul perfect în care să savurezi liniștea și armonia cu natura. Casa de vacanță se află într-un cadru pitoresc splendid, cu priveliște directă către lacul Golovita, și include două apartamente, care pot acomoda până la 4 oaspeți.

Insula Nada Apelor ***, Maliuc

Pensiunea Insula Nada Apelor beneficiază de o amplasare spectaculoasă și cuprinde 18 camere generoase, dotate cu toate facilitățile necesare unui sejur confortabil, precum internet wi-fi gratuit și AC. Cât timp ești acolo, ai o mulțime de opțiuni pentru a te bucura de timpul liber. De exemplu, ai acces gratuit la jacuzzi, piscină și saună, pentru momente binemeritate de relaxare, sau poți lua parte la activități precum pescuitul, observatul păsărilor sau explorarea satelor din împrejurimi.

Citește și: 19 cazări perfecte pentru o escapadă la mare

Cherhana Resort *****, Crișan

Cherhana Resort este un complex de vacanță compus din 3 clădiri, care găzduiesc 19 camere elegante, dotate cu corp sanitar individual și facilități moderne precum televizor și aer condiționat. În timpul sejurului tău îți propunem să iei parte la plimbări cu barca pe canalele încântătoare ale Deltei, să admiri flora și fauna diversă sau să participi la sesiuni de pescuit.

Razelm Luxury Resort ****, Jurilovca

Razelm Luxury Resort este situat într-o zonă spectaculoasă din localitatea Juilovca, în care Marea Neagră întâlnește Dunărea. Complexul de lux oferă o gamă variată de opțiuni de cazare, pentru a se potrivi preferințelor și nevoilor tale, precum camere de tip standard, cu balcon, bungalouri cu terasă, sau apartamente elegante. Mai multe decât atât, te vei bucura de mic dejun gratuit, în fiecare dimineață!

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.