4 unități de cazare amplasate în zone deosebite

Dacă visezi la o vacanță cu totul și cu totul deosebită îți propunem un sejur chiar în inima naturii, la pachet cu priveliști surprinzătoare și tot confortul de care ai nevoie pentru a-ți reîncărca bateriile. Iată 4 unități de cazare din portofoliul nostru, care sunt amplasate în zone de poveste.

Pensiunea Tinelu Brașov ***, Săcele: 

Pensiunea din Săcele se află la doar 6 minute distanță de Brașov, așadar este cea mai bună alegere pentru tine dacă îți dorești un city-break, urmat de momente de relaxare în natură. Dispune de 8 de camere, care pot acomoda până la 20 de persoane, în regim deluxe, exclusive, family și cabană, un restaurant și o zonă de relaxare. În apropiere se află Varful Bunloc, lacul din Noua și cel mai mare parc acvatic din țară, Paradisul Acvatic.

Citește și: 6 hoteluri cu SPA pentru o vacanță lipsită de griji

Casa Ankeli ***, Bușteni

Stațiunea Bușteni este populară în special pe timp de iarnă, dar și în sezonul cald, fiind un cadru perfect pentru a te bucura de aer curat, plimbări în natură și drumeții. Casa Ankeli este situată într-un cartier liniștit de la poalele munților Bucegi și oferă oaspeților săi 6 camere spațioase, dotate cu saltele premium, draperii dimout, minibar, seif, feon, smart TV cu acces la NETFLIX, articole de toaletă și prosoape. La doar câțiva kilometri distanță, se găsesc Mănăstirea Caraiman, Cascada Urlătoarea, Castelul Cantacuzino, Castelul Peleș și Sfinxul.

Harmonia Mundi ****, Vlaha

Harmonia Mundi se află la 17 kilometri distanță de orașul Cluj-Napoca, într-o clădire cu arhitectură deosebită, care îmbină stilul tradițional cu cele mai moderne facilități, oferind o experiență unică celor care își doresc liniște și confort. Pensiunea dispune de 7 camere care pot acomoda 24 de persoane, sală de conferințe, bibliotecă și zonă de wellness cu cu ciubăr și saună uscată (contra cost).  Clădirea încorporează și o cameră dedicată diferitelor activități profesionale și recreative, precum conferințe, prezentări, yoga, proiecții de filme etc.

Pensiunea Lac Colibita***, Colibita

La poalele Munților Călimani, la o altitudine de aproximativ 900 de metri se află stațiunea Colibița, renumită datorită lacului de baraj cu același nume. Aici, turiștii pot desfășura diverse activități cum ar fi practicarea sporturilor nautice, pescuitul, plimbările cu barca sau cu bicicleta pe malurile lacului. Unitatea de cazare este situată chiar pe malul lacului, de unde vei avea parte de o vedere panoramică inedită asupra sa, a muntelui și a pădurii, oferind 11 camere cu baie individuală, care au capacitate de a găzdui 24 de persoane.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.