6 hoteluri cu SPA pentru o vacanță lipsită de griji

Știm cât de importante sunt momentele de relaxare și deconectare de la agitația cotidiană, tocmai de aceea am selectat pentru tine cele mai confortabile hoteluri în care să petreci un sejur la SPA, atunci când ai nevoie de câteva clipe de reculegere. Iată care sunt propunerile noastre.

Ensana Sovata****, Sovata

Ensana Sovata Hotel este situat în inima stațiunii Sovata, din apropierea Munților Gurghiu, cunoscută pentru lacul Ursu – cel mai mare lac helioterm din lume, cu cea mai mare concentrație de salină de pe planetă. Hotelul se află la doar câțiva pași de lac, într-un cadru natural deosebit, înconjurat de pădurile de foioase și la câțiva kilometri distanță de salina Praid. Acesta dispune de o zonă de SPA cu dotări diverse precum piscină interioară și piscină cu apă sărată, saună finlandeză, cu infraroșu și umedă, jacuzzi etc., de care oaspeții se pot bucura în mod gratuit.

Citește și: Cele mai frumoase chei din România pentru peisaje naturale de poveste

Ensana Ursina ***, Sovata

Ensana Ursina se află la doar câțiva pași de Ensana Sovata și le oferă turiștilor o experiență plină de relaxare și recreere într-un mediu liniștit. O rezervare la Ensane Ursina include mic dejun gratuit în fiecare dimineață și acces la zona de wellness cu piscină exterioară, piscină cu apă sărată și saună finlandeză. Totodată, turiștii pot avea parte (contracost) de tratament balnear și masaj.

Carpat Inn ****, Azuga

Stațiunea de la poalele munților Bucegi este renumită în rândul iubitorilor sporturilor de iarnă iar în timpul sezonului cald, este destinația ideală pentru plimbări în natură și drumeții. Hotelul de patru stele dispune de 34 de camere cu vedere panoramică asupra întregii stațiuni, dotate cu toate cele necesare unui sejur confortabil. Rezervă un sejur la Carpat Inn și ai mic dejun gratuit în fiecare dimineață, plus acces la zona de SPA, care include piscină interioară, cu apă sărată, piscină pentru copii, jacuzzi și sală de fitness.

Hotel Piatra Mare ****, Poiana Brașov 

Hotelul de patru stele din Poiana Brașov cuprinde 184 de camere modern mobilate și dotate cu facilități precum televizor și internet Wi-Fi. Un sejur rezervat prin Travelminit include mic dejun și un pachet de wellness cu acces la cele 3 tipuri de piscine (exterioară, cu apă sărată, pentru copii), jacuzzi și sală de fitness. În apropierea hotelului se găsesc pârtiile Sorica și Cazacu, la care poți ajunge într-o plimbare scurtă, de doar câteva minute.

Hotel Best Western Plus Lido****, Timișoara

Hotel Best Western Plus Lido din Timișoara este alegerea perfectă atât pentru călătoriile de business cât și pentru un city-break relaxant în Capitala Culturală Europeană. Acesta încorporează 60 de camere dotate cu televizor, încălzire, internet Wi-Fi și baie, care pot acomoda până la 140 de oaspeți. Oaspeții hotelului au mic dejun gratuit și acces la SPA, cu piscină, jacuzzi și sală de fitness.

Septimia Resort – Hotel, Wellness & SPA****, Odorheiu Secuiesc

Septimia – Hotels & SPA Resort este situat în Odorheiu Secuiesc din estul Transilvaniei și este locul ideal pentru o escapadă în natură și pentru desfășurarea de activități în aer liber precum drumeții, ciclism și echitație. Compexul hotelier include oferă o gamă variată de servicii incluse în prețul unei rezervări precum un centru de SPA și wellness dotat cu piscină, jacuzzi, ciubăr, saună cu infraroșu, saună finlandeză și sală de fitness.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.