4 unități de cazare la munte unde poți încheia toamna

Dacă vrei să închei toamna într-un mod deosebit, o escapadă montană s-ar putea sa fie exact ceea ce ai nevoie. Și pentru că o experiență de neuitat nu este completă fără o unitate de cazare pe măsură, am selectat pentru tine 5 cazări perfecte pentru vacanța ta. 

Conacul Munții Bucovinei Obcina

Pensiunea Munții Bucovinei este situată în localitatea Obcina din Suceava, într-un cadru natural de vis, în apropierea unei păduri și a râului Botușel. Aceasta dispune de opt camere duble cu baie proprie, un apartament, bucătărie complet utilată, living spațios, foișor și ciubăr. Cei cu spirit de aventură pot petrece timpul la schi sau practicând echitația în mod gratuit.

KOA | Goli Brașov

Plănuiești un city-break la Brașov? Îți propunem un sejur plin de confort la apartamentele KOA, situate în centrul vechi al orașului. Cele două apartamente te vor cuceri de la prima vedere, cu un design interior atractiv, care îmbină elemente clasice cu elemente moderne și mobilier atent ales. Un apartament cuprinde 2 camere, 2 băi și poate acomoda până la 4 oaspeți. Printre alte facilități pe care le ai la dispoziție se numără o bucătărie complet utilată, mașină de spălat rufe, fier de călcat, televizor UHD cu Netlix- pe scurt: tot ce ai nevoie pentru o ședere reușită.

Citește și: 5 plante rare și locurile din România în care se găsesc

Cabana Organicle Lodge ***, Sâncrăieni

Dacă vrei să fii cât mai aproape de natură fără a renunța la confort, Cabana Organicle Lodge din Sâncrăieni este alegerea perfectă pentru tine. Situată în inima munților Harghitei, la doar 5 kilometri distanță de stațiunea balneoclimaterică Băile Jigodin și la 7 kilometri distanță de pârtia Șumuleu-Ciuc, este locul ideal în care să te retragi preț de câteva zile și să îți reîncarci bateriile. Cabana dispune de 2 camere și o baie, bucătărie cu plită și frigider, zonă de luat masa, și poate acomoda până la 4 oaspeți.

Vila Themis ***, Călimănești

Vila Themis este un loc potrivit călătorilor care sunt în căutare de liniște și relaxare, la pachet cu un decor deosebit. Situată în stațiunea Călimănești-Căciulata, la doar 4 kilometri distanță de mănăstirea Cozia și la 9 kilometri distanță de Băile Olănești, vila de 3 stele îți oferă cadrul perfect în care să uiți de orice griji. Mai mult decât atât, vei avea parte de acces gratuit la zona de SPA, care include jacuzzi, ciubăr, saună uscată și sală de fitness.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.