4 unități de cazare pentru o iarnă ca în basme

Vrei să te bucuri din plin de frumusețea peisajului de iarnă de anul acesta? Știm exact de ce ai nevoie. Îți prezentăm 4 unități de cazare din portofoliul nostru, unde vei putea să petreci o vacanță ca în basme.

Cabana VárLak Sub Cetate

Cabanele VárLak sunt locul ideal în care să te relaxezi după o zi plină de distracție în zăpadă. Situate pe malul râului Târnava Mare, într-un cadru natural superb, îți vor oferi liniștea și confortul de care ai nevoie. O cabană poate acomoda până la 6 persoane, dispunând de 2 camere și  3 băi. 

Cabana Căsuța Mea Piatra-Neamț

Dacă îți dorești să fii cât mai aproape de natură fără să renunți la confort, Cabana Căsuța Mea din Piatra-Neamț este alegerea perfectă pentru următoarea ta escapadă. Nu numai că vei putea savura din plin priveliștea panoramică încântătoare asupra munților Goșmanu, dar vei fi în apropierea pârtiei de schi. Cabana poate găzdui 2 persoane fiind formată dintr-o cameră spațioasă cu vedere la lac și baie.

Citește și: Top cele mai frumoase locuri din România pe timp de iarnă

Casa Pădureană Sohodol

Ce spui de o vacanță tradițională, care să îți reamintească de iernile petrecute la bunici? Casa pădureană a fost construită în 1860 și  este o oază de liniște și pace unde vei redescoperi bucurie lucrurilor simple. Aceasta dispune de 2 camere și o baie, având capacitate de a primi 4 oaspeți.

Popasul Verde Sângeorz-Băi

Dacă ești în căutarea unei unități de cazare neconvenționale care să îți ofere o experiență inedită de vacanță, îți propunem un sejur la Popasul Verde din Sângeorz-Băi. Casa de vacanță este situată la poalele munților Rodnei și este construită din materiale ecologice, precum baloți de paie și lut. Unitatea poate acomoda până la 6 oaspeți, dispunând de 3 camere și o baie.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.