5 cazări în Sibiu pentru un city-break de vis

Profită de vremea frumoasă pentru a porni într-o explorare urbană pe străzile de poveste ale Sibiului. Dacă ți-ai propus asta, următorul pas este să găsești unitatea de cazare perfectă pentru planurile tale. Nu trebuie să îți faci griji, căci avem câteva propuneri care vor fi pe placul tău cu siguranță. 

Hotel Împăratul Romanilor **** 

Hotel Împăratul Romanilor este amplasat în inima Sibiului, într-o clădire cu arhitectură impresionantă care datează încă din secolul al XVI-lea. Aici au fost găzduide mai multe personalități importante de-a lungul timpul, printre care și împăratului Iosif al II-lea. Camerele au un design elegant și toate dotările de care ai nevoie pentru un sejur confortabil precum TV, minibar și baie privată. Hotelul dispune de piscină interioară gratuită, saună şi sală de gimnastică.

Citește și: Povestea cazinoului din Constanța

Pensiunea Casa Petra *** 

Pensiunea Casa Petra se află într-o clădire istorică restaurată, la doar 50 de metri de centrul orașului și dispune de 7 camere spațioase și luminoase, care pot acomoda până la 23 de persoane. Vei fi în apropiere de Muzeul Național Brukenthal, Podul Minciunilor, Turnul cu Ceas și de restul atracțiilor din centrul istoric.

Vila Artisans Boutique *****

Pensiunea “Artisans Boutique Villa” se află în Piața Aurarilor, locul în care își desfășurau meșteșugul artizanii aurari și este amplasată într-o clădire istorică din secolele XVII – XVIII, a cărei specific este păstrat în mod armonios cu dotările și confortul modern. Oaspeții pot opta pentru mai multe variante de cazare de tip apartament sau studio. Fiecare cameră este dotată cu WI-FI gratuit, smart TV, minibar, birou, espressor cafea, fierbător ceai, băi private, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

MAGISTER seven ***

MAGISTER seven este situat la doar 90 de metri distanță de Turnul Sfatului și la 200 de metri de Piața Albert Huet, oferind turiștilor un cadrul elegant în care să își petreacă sejurul. Hotelul dispune de o grădină cu terasă superbă, de unde ai parte de o vedere panoramică savuroasă asupra Sibiului. 

Hotel Boutique Central ****

Hotel Boutique Central este alegerea potrivită pentru un sejur relaxant, într-o atmosferă intimă și elegantă. Este plasat în centrul istoric, astfel încât vei fi la doar câțiva pași de cele mai importante atracții. Hotelul dispune de 7 camere cu baie individuală, care pot găzdui până la 17 persoane. Fiecare cameră este decorată în mod rafinat, dispunând de mobilier elegant și textile de cea mai înaltă calitate.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.