5 cazări la munte care acceptă plata și cu vouchere de vacanță

O mulțime de angajați din sectorul de stat și din cel privat se bucură deja de voucherele de vacanță, prin intermediul cărora pot achiziționa sejururi în țară. Și pentru că muntele rămâne o destinație favorită pentru o mare parte dintre ei, iți prezentăm  5 unități de cazare care oferă posibilitatea de a plăti cu vouchere de vacanță și care ar trebui sa fie pe lista ta în momentul în care alegi să faci o rezervare.

Hotel Kolping, Brașov

Pentru cei care doresc să exploreze cele mai importante puncte ale orașului Brașov și să se bucure de o priveliște superbă, Hotel Kolping este alegerea ideală. Este localizat chiar la poalele muntelui Tâmpa, în apropiere de centrul istoric, de Biserica Neagră și de Bastionul Țesătorilor, iar grădina mare și apropierea de rezervația Tâmpa recomandă această unitate drept o oază de liniște. Hotelul oferă wi-fi, servicii de curățenie, terasă spațioasă și acceptă plata cu vouchere de vacanță. 

Pensiunea Park Luxury Rooms, Predeal

Situată în inima stațiunii Predeal, în apropierea gării, pensiunea Park Luxury Rooms este o opțiune avantajoasă pentru turiști, oferind servicii diverse și calitative la un preț corect. Aceștia pot servi masa pe terasa însorită a hotelului și se pot delecta cu volumele gratuite ale bibliotecii din incinta pensiunii. Alte servicii de care pot beneficia oaspeții sunt Wi-fi și parcare cu pază gratuite.

Uphill Residence, Sinaia

În vecinătatea domeniului regal, printre construcții cu arhitectură de poveste, este situat Uphill Residence, o unitate distinsă, pentru un sejur deosebit. Hotelul oferă o gamă largă de activități și facilități precum mic dejun, wi-fi, parcare gratuită și serviciu zilnic de curățenie. 

Citește și: Câștigă un telefon Samsung Galaxy S20 FE rezervând cu vouchere de vacanță Turist de la Sodexo

Hotel Mărgăritar, Bușteni

Este o unitate recent renovată, cu o lungă experiență în ceea ce privește asigurarea unor servicii de calitate și unde confortul oaspeților este pe primul loc. Pe lângă ambientul plăcut pe care îl oferă hotelul, cei care fac această alegere vor fi surprinși de priveliștea impresionantă spre munte. Printre facilitățile incluse se numără parcare, wi-fi și mic dejun.

Hotel Maridor Resort & Spa, Tohanu Nou

Pentru o vacanță cu adevărat relaxantă nu există o alegere mai bună decât un loc care îți poate oferi o amplă ofertă de activități și beneficii, atât indoor cât și outdoor. Hotel Maridor integrează perfect  distracția  și relaxarea, incluzând piscină, jacuzzi, saună, teren de tenis, bowling, biliard, dar și o zonă verde perfectă pentru un picnic sau grătar. 

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.

Foto: Shutterstock.com