5 cazări neconvenționale pentru un sejur aproape de natură

Vrei să scapi de forfota cotidiană și să îți reîncarci bateriile? Un sejur în natură s-ar putea să fie exact ceea ce ai nevoie pentru a uita de griji. Așadar, am pregătit pentru tine o listă de cazări mai puțin obișnuite, pentru o vacanță plină de relaxare, odihnă și experiențe unice. Iată care sunt recomandările noastre. 

Salt Resort Cojocna****, Cojocna

Descoperă farmecul stațiunii balneoclimaterice Băile Cojocna, din județul Cluj, celebră pentru apele sale termale cu proprietăți vindecătoare. Salt Resort Cojocna se mândrește cu un centru SPA elegant, două plaje exterioare și o terasă încântătoare. Rezervă un sejur cu Travelminit și ai parte de acces gratuit la zona de wellness, cu piscină pentru adulți, una pentru copii și jacuzzi, astfel încât să te bucuri de o experiență cu adevărat relaxantă!

Citește și: 19 cazări perfecte pentru o escapadă la mare

Pensiunea Dealul Verde***, Porumbacu de Sus

Pensiunea Dealul Verde este un loc unic în România, situat în tărâmul de basm de la poalele munților Făgăraș. Construită după modelul vechilor bordeie, cu un design organic, inspirat de linii și forme regăsite în natură, unitatea de cazare include 8 camere tematice cu terase spațioase, de unde poți admira priveliștea încântătoare a pădurii, zone de relaxare cu ciubăr, saună și o zonă de lounge. Mai mult decât atât, te vei bucura de mic dejun gratuit în fiecare dimineață, pentru a-ți începe ziua cu forțe proaspete.

Complex Danube Village*** – Clisura Dunării Gornea

Satul de vacanță de pe malul Dunării este locul perfect atât pentru cei care vor să se bucure de relaxare în natură, cât și pentru cei cu spirit aventurier. Complexul de căsuțe rustice dispune de piscină, un restaurant foarte apreciat cu specific pescăresc și diverse ambarcațiuni, care pot fi închiriate de către oaspeții dornici de explorare. 

Tiny Transylvania ****, Casele Micești

Tiny Transylvania este un loc creat cu dragoste pentru lucrurile simple și autentice unde vei găsi evadarea mult dorită din agitația cotidiană. Cele trei căbănuțe din lemn oferă oaspeților o experiență unică în mijlocul naturii, la pachet cu o priveliște încântătoare asupra pădurii. Mai mult decât atât, prietenii patrupezi sunt bineveniți! 

TogetherNest Glamping **** Mătișești (Horea)

Căsuța pe roți din Munții Apuseni te invită să trăiești o aventură unică în mijlocul naturii, asigurându-ți tot confortul necesar, la standarde de patru stele. Poți petrece seri romantice pe terasa căsuței, admirând peisajul magnific, iar pe timp de zi poți explora împrejurimile pornind în drumeție. 

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.