5 cazări perfecte pentru un sejur balnear

O vacanță într-una dintre stațiunile balneare de la noi din țară este o modalitate nemaipomenită de a te relaxa și de a avea grijă de sănătatea ta. Sună bine? Am pregătit pentru tine o listă cu câteva unități de cazare din portofoliul nostru unde te poți bucura de momente de relaxare.

Hotel Relax***, Sovata

Stațiunea Sovata este unică în România și chiar în lume, deoarece aici se găsește lacul Ursu- cel mai mare lac helioterm, cu cea mai mare concentrație de salină de pe glob. Hotel Relax este situat la doar câteva minute distanță de lac și oferă oaspeților săi cazare la standarde de trei stele, la pachet cu o priveliște montană spectaculoasă. Rezervă un sejur cu Travelminit și ai parte de cazare în regim de demipensiune, plus acces gratuit la zona de wellness cu piscină pentru adulți, piscină pentru copii, jacuzzi și saună!

Alma Health & SPA Retreat****, Lacu Sărat

Alma Health & SPA Retreat este un centru de ultimă generație amplasat în stațiunea Lacu Sărat din Brăila, pe malul lacului cu același nume. Proprietatea se întinde pe o suprafață generoasă de 28.000 de metri pătrați și cuprinde 185 de camere premium, disponibile pe tot parcursul anului,  șase restaurante și trei baruri, inclusiv o cramă de vin românesc și un restaurant. Centrul SPA este un adevărat refugiu dedicat bunăstării și relaxării și dispune de o echipă de terapeuți profesioniști, specializată în efectuarea diverselor terapii, precum cea cu nămol spropelic. Mai mult decât atât, un sejur la Alma Health & SPA Retreat include mic dejun gratuit și acces la zona de wellness cu piscină pentru adulți, piscină pentru copii, saună și jacuzzi.

Citește și: City-break în Sibiu: ce poți vizita

Hotel Diana Resort ***, Băile Herculane

Ce spui de un sejur în cea mai veche stațiune balneară din țară? Hotel Diana Resort este situat într-un cadru natural de poveste și este o oază de liniște și relaxare perfectă pentru următoarea ta vacanță. Hotelul include o piscină interioară, jacuzzi, saună uscată și sală de fitness la care ai acces în mod gratuit. Micul dejun este de asemenea inclus în prețul unei rezervări, astfel încât să începi fiecare zi cu forțe noi.  

Hotel Afrodita Resort & Spa ****, Băile Herculane

Hotelul Afrodita Resort & Spa îți oferă o experiență completă de vacanță, în care să te bucuri din plin de beneficiile apelor termale din Băile Herculane. Complexul hotelier include o zonă de SPA, dotată cu piscină interioară, jacuzzi și saună uscată, pe care o poți accesa în mod gratuit și un centru medical care oferă o gamă variată de proceduri terapeutice, prin intermediul echipei sale profesioniste.

Hotel Carpat Inn ****, Azuga

Stațiunea de la poalele munților Bucegi este refugiul perfect pentru zilele toride de vară în care vrei să evadezi în natură și uiți de orice griji. Hotelul Carpat Inn îți oferă cadrul perfect pentru a te relaxa pe deplin, având acces gratuit la zona de wellness, cu piscină pentru adulți, piscină pentru copii și sală fitness. Nu trebuie să treci cu vederea faptul că vei beneficia de mic dejun delicios, în fiecare dimineață.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.