5 oferte in Romania pentru un Valentine’s Day de neuitat

5 locatii pentru un Valentine’s Day de neuitatEste adevarat, Valentine’s Day (14 februarie) este o sarbatoare importata de la americani. Desi in Romania exista varianta locala a acestei sarbatori – Dragobetele (24 februarie), romanilor le place mai mult cea importata. Fiind mult mai comerciala, pare si mai fastuoasa. In ultimii ani, evenimentul de la mijlocul lunii februarie a devenit destul de important in vietile tinerilor; atat de important, incat restaurantele, magazinele, florariile si agentiile de turism vin cu oferte din ce in ce mai tentante si mai atragatoare pentru petrecerea unui Valentine’s Day de neuitat.

Anul acesta, Valentine’s Day va fi si mai special, cata vreme ”pica” exact in week-end, motiv pentru care touroperatorii s-au grabit sa-si lanseze ofertele. Iata cinci dintre cele care ni s-au parut interesante din mai multe puncte de vedere:

1. Week-end in doi la Sambata de Sus

Va intrebati ce poate fi romantic intr-o comuna din Tara Fagarasului? Nu va grabiti sa trageti concluzii pripite: Sambata de Sus este o zona in care linistea este la ea acasa. Amplasata la poalele muntilor Fagaras, localitatea are radacini nobile – pe vremuri era mosia familiei Brancoveanu, una dintre cele mai importante familii de crestini. Castelul Brancovenesc, mandria locuitorilor din Sambata de Sus, poate fi un loc minunat pentru o plimbare in doi.

Pensiunea Miruna***
Oferta: 399 de lei/persoana camera dubla all inclusive (13 – 15 februarie 2015)
Servicii incluse: acces nelimitat la spa.

2. Weekend in doi la Vatra Dornei

Daca sunteti indragostiti si va numarati si printre amatorii de schi, atunci oferta unui week-end in doi la Vatra Dornei s-ar putea sa vi se para foarte tentanta. Statiunea este situata in Depresiunea Dornelor si este renumita pentru practicarea acestui sport. In caz ca vremea va fi atat de ”neprietenoasa” cu voi si nu veti avea zapada, puteti admira in voie cei cinci munti care inconjoara ”Vatra”. Important este ca-i admirati in cea mai frumoasa companie!

Hotel Bradul***
Oferta: 245 de lei/persoana camera dubla cu mic dejun (13 – 15 februarie 2015)
Servicii incluse: mic dejun bufet suedez, cina romantica, intrare gratuita la piscina, jacuzzi si sauna.

3. Valentine’s Day de neuitat la Baile Felix

Farmecul statiunii Baile Felix atrage an de an o multime de turisti. Si este preferata bihorenilor, asa ca puteti avea incredere – nu degeaba o fi fost denumita una dintre cele mai frumoase statiuni balneare din Romania. Iar hotelul International este in topul preferintelor cand vine vorba de locatii cu staif.

Hotel International****
Oferta: 511 de lei/persoana camera dubla cu mic dejun (13 – 15 februarie 2015)
Servicii incluse: cocktail de primire, mic dejun, cina festiva pe 14 februarie 2015.

4. Mini-sejur la Mamaia

Marea ramane la fel de romantica si vara si iarna. Multi spun ca iarna este mult mai misterioasa – daca este adevarat va lasam pe voi sa ne spuneti, in caz ca veti alege acest mini-sejur. In fond, cele mai frumoase povesti de iubire s-au spus la malul marii, nu? Si cu cat este mai pustiu prin preajma, cu atat veti avea timp mai mult pentru voi.

Hotel Splendid****
Oferta: 285 de lei/persoana camera dubla cu mic dejun (13 – 16 februarie 2015)
Servicii incluse: mic dejun servit in camera, welcome package (vin spumant si ciocolata, in camera), sauna (o sedinta)

5. Week-end la Sinaia

O statiune montana cu traditii vechi, Sinaia este intotdeauna pregatita sa primeasca turisti, mai ales pe cei tineri. Orasul de la poalele muntilor Bucegi are cu se lauda: Castelul Peles sau Pelisor, Parcul Dimitrie Ghica sau Casa lui Nicolae Iorga sunt doar cateva dintre cele mai frumoase obiective istorice pe care le puteti vizita cu aceasta ocazie. Pe de alta parte, Cumpatu – care vine cu o oferta tentanta de Valentine’s Day – este mai departe de forfota din oras, asa ca veti avea parte de trei zile de liniste, aer curat si atmosfera romantica.

Hotel Cumpatu***
Oferta: 360 de lei/persoana camera dubla cu mic dejun inclus (14 – 16 februarie 2015)
Servicii incluse: mic dejun bufet suedez, camera decorata in ton cu specificul evenimentului (lumanari,petale de trandafiri), cina romantica la lumina lumanarilor, fitness, discount 5% la restaurant Safari Club.

Cauti cazare in Romania? Intra aici!