Destinații romantice din România

În luna februarie, dragostea plutește în aer, iar noi știm modalitatea perfectă de a crea amintiri de neuitat alături de persoana dragă ție. Pune la cale un sejur într-una dintre cele mai romantice destinații din țară și împărtășește dragostea pentru călătorii! Iată propunerile noastre.

Cheile Bicazului, județele Neamț și Harghita

Dacă vrei să ai parte de intimitate și relaxare în inima naturii, în timp ce descoperi peisaje pitorești de vis, Cheile Bicazului sunt alegerea perfectă pentru tine. Situat în centrul Munților Hășmaș, la granița dintre județele Neamț și Harghita, monumentul natural se întinde de-a lungul a 8 kilometri și este inclus în aria protejată Parcul Național Cheile Bicazului-Hășmaș. Îți recomandăm o plimbare romantică în doi, până la Lacul Roșu, pe care îl vei găsi în apropierea cheilor, la poalele muntelui Hășmașul Mare.

Citește și: Descoperă locuri magice din România în 2023!

Constanța, județul Constanța

Chiar și în sezonul rece, Marea Neagră este o destinație spectaculoasă, ideală pentru momente desprinse din filme, alături de persoana iubită. Plimbările pe faleză, priveliștea încântătoare a răsăritului și apusului sunt doar câteva motive care să te convingă să vizitezi Constanța la finele iernii. Cât timp ești acolo, îți propunem să incluzi în planurile tale Delfinariul, Acvariul, Planetariul și desigur, Cazinoul, una dintre cele mai frumoase construcții în stil Art Nouveau de la noi din țară.

Sibiu, județul Sibiu

Orașul transilvănean te va cuceri fără doar și poate prin aerul lui boem și străduțele fotogenice, oferindu-ți un cadru perfect pentru a imortaliza clipele de vis în doi. Vă puteți începe dimineața la una dintre cafenelele cochete din Piața Mare, continuând cu o plimbare sprea Piața Mică și Podul Minciunilor. Iar dacă vrei să ai parte de cea mai bună priveliște din oraș, îți propunem o vizită la Turnul Sfatului. Printre alte atracții pe care nu trebuie să le ratezi în Sibiu se numără Muzeul ASTRA, cartierul istoric Gușterița și Muzeul Național Brukenthal.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.