6 cazări pentru o vacanță romantică în România

Atenția pentru persoana iubită poate veni sub forme variate. Nu este greșit dacă alegi să sărbătorești luna iubirii cu o cină romantică sau un buchet de flori și o cutie cu bomboane. Cu toate astea, dacă  ești în căutarea unei experiențe deosebite sau pur și simplu vrei să petreci timp de calitate alături de persoana iubită, poți alege o evadare romantică în doi.

Nimic nu se compară cu o aventură într-un oraș pe care nu l-ai mai vizitat până acum sau cu o minivacanță de relaxare într-un loc fermecător.

Nu pierde ocazia de a rezerva din timp o vacanță de vis alături de persoana iubită! Travelminit ți-a pregătit o selecție de cazări pentru un sejur romantic în luna iubirii.

Hotel Alpin, Poiana Brașov

Alpin Resort este unul dintre locurile care, în timp, a devenit faimos pentru escapadele romantice la munte. Dacă alegi această cazare te poți bucura de o priveliște de vis către munte, piscină interioară și un restaurant cu bunătăți pentru toate gusturile.  Printre facilități se numără, de asemenea, o cadă cu hidromasaj, o sală de sport, saună uscată și umedă, precum și un duș senzorial. În zona recepției, oaspeții pot asculta zilnic muzică de pian live.

Dacă sunteți și pasionați de schi avem o veste bună 😊. Resortul se află în centrul stațiunii Poiana Brașov, la doar 10 minute de mers pe jor până la pârtie.

Vila Chambers’n Charm, Brașov

Chambers’n Charm este o vilă cochetă amplasată pe drumul către Poiana Brașov cu o privelişte absolut extraordinară către Tâmpa şi oraşul Braşov, la doar 3 km de centrul istoric. Punctul forte al acestui hotel este designul camerelor. Sunt 9 la număr și fiecare dintre ele este decorată într-un stil diferit. În plus, 3 dintre ele au și o cadă generoasă încrustată în podea, un element ce contribuie considerabil la atmosfera romantică, perfectă pentru o escapadă în doi.

Lotus Therm Spa&Luxury Resort, Băile Felix

În cazul în care visezi la deconectare și la un weekend plin de relaxare, Lotus Therm Spa&Luxury Resort promite un pachet all inclusive de răsfăț: parc acvatic, piscine interioare și exterioare, centru spa cu saune, săli de masaj și alte tratamente.

Zabola Estate, Covasna

Pentru o experiență regală, Zabola Estate este alegerea corespunzătoare. Un domeniu de 500 de hectare, un castel în mijlocul lui, camere cu mobilă în stil vintage, cu șemineu și cadă lângă pat reprezintă un adevarat cadru de basm pentru o poveste de dragoste. Ce ar putea fi mai potrivit de atât pentru un sejur romantic? 😊

Balvanyos Resort, Covasna

Balvanyos Resort este o oază de linişte cu aer curat, înconjurat de munţii şi pădurile din jurul Lacului Sf. Ana, situat pe DN 11C între Băile Tuşnad şi Târgu Secuiesc.

Printre beneficii te vei putea bucura de căzi pentru baie încălzite ascunse printre conifere, bazine cu ape și încăperi pentru experiențe spa individuale, saune și multe locuri de relaxare, o îmbinare de piatră și lemn, plante, apă și foc, care creează împreună un mediu seren și armonios, ideal pentru a petrece timp de calitate împreună.

Apartament H49- Adults Only 14+, Sovata

Dacă anul acesta te-ai hotărât să pui mai mult accent pe starea ta de bine, Apartament H49 este alegerea potrivită pentru un weekend în doi. Locul destinat exclusiv adulților care doresc să se deconecteze de cotidian oferă printre beneficiile sale piscină exterioară încălzită și 3 tipuri de jacuzzi: jacuzzi de interior, de exterior și jacuzzi în piscină acoperită cu apă sărată.

Hotel Lux Garden, Azuga

Dacă ești pasionat de schi aceasta este o altă cazare ideală având în vedere că se află chiar la baza pârtiei de schi din Azuga. Este un hotel cu un minunat centru SPA ce conține: piscină, jacuzzi, saună umedă și uscată, aromaterapie și cromoterapie. Această cazare oferă inclusiv  un pachet romantic creat special pentru cei îndrăgostiți.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.

Foto: unsplash.com