Cazări în apropierea Castelului Bran

De-a lungul timpului, castelul Bran a fermecat turiștii din toată lumea, atât prin frumusețea lui cât și prin legendele care îl înconjoară. Totul a pornit de la Dracula, romanul scriitorului irlandez Bram Stoker, despre un personaj misterios, un conte care locuia într-un castel a cărui descriere este izbitoare cu cea a castelului Bran. Așadar, mitul conform căruia acesta e casa temutului Conte Dracula a făcut înconjurul lumii, atrăgând o mulțime de vizitatori fascinați. Petrecerile de la Bran din toiul sărbătorii de Halloween sunt extrem de populare, iar dacă ai petrecut timp pe social media în ultimele zile, este imposibil să nu fi fost prins în vârtejul declanșat de ultimul eveniment: petrecerea miliardarilor de la Bran. Vrei să vizitezi și tu faimosul castel? Am pregătit pentru tine o listă de cazări din împrejurimi! Iată care sunt propunerile noastre.

Contele Vladimir, Bran

Dacă vrei să savurezi din plin frumusețea munților și a castelului Bran, aceasta este alegerea perfectă pentru tine, căci vei avea parte de o priveliște pe cinste! Mai mult decât atât, vei începe fiecare zi cu mic dejun inclus, iar dacă vrei să ai parte de momente de relaxare, te vei bucura să afli că unitatea de cazare îți pune la dispoziție și un jacuzzi!

Citește și: Cele mai frumoase biserici fortificate din România

Zara Chalet, Bran

Zara Chalet îmbină tradiționalul și modernul, într-un decor rustic de vis. Te vei afla la doar 400 de metri de castel, într-o zonă liniștită. Cazarea include o zonă de wellness și mic dejun gratuit, în fiecare dimineață!

Garden Retreat Junior, Bran

Pensiunea are la dispoziție 8 camere, care îți vor asigura maximul de confort. Decorul deosebit te va impresiona cu siguranță, la fel și priveliștea panoramică asupra munților. În zilele însorite, te vei putea relaxa în grădină, în timp ce savurezi micul dejun inclus în preț!

Pensiunea Bran and Breakfast, Bran

Bran and Breakfast este situată în inima naturii, la un kilometru și jumătate depărtare de castel. Poți opta pentru unul dintre cele trei tipuri de apartament, în funcție de nevoile tale. Așadar, ai la dispoziție o camera de două persoane cu priveliște către Munții Bucegi, suită family cu două dormitoare și priveliște la pădure, un apartament cu două dormitoare cu priveliște la munți. 

Tiny House Retreat, Bran

Tiny House Retreat este o opțiune de cazare simpatică pentru cei care își doresc să fie cât mai aproape de natură, bucurându-se de liniște și intimitate. Bungaloul poate acomoda doi oaspeți și este echipat cu toate cele necesare unei șederi reușite. Vei putea admira Depresiunea Brașovului de pe terasă, în timp ce te relaxezi în hamac.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.