7 cazări în Predeal la sub 125 lei/pers/noapte, cu vedere la munte

Sursa foto: Iulius Agency/Shutterstock.com

Dacă iubești escapadele la munte, probabil că în vacanțele tale cauți să ai parte de experiențe în natură, aer curat, drumeții montane, cazări cu vedere la munte. Toate acestea și multe altele se regăsesc în orașul situat la cea mai cea mai mare altitudine din România. Vorbim de Predeal, una dintre cele mai îndrăgite stațiuni montane de pe Valea Prahovei. Orașul este situat într-un cadru natural spectaculos, adapostit de masivele muntoase Bucegi, Baiu, Piatra Mare și Clăbucet. 

Stațiunea e perfectă pentru o escapadă de weekend, pentru o vacanță de relaxare, sporturi montane sau câteva zile de tratament pentru diferite afecțiuni, datorită aerul curat, bogat în ozon și a atmosferei ionizate. Pe lângă plimbări lungi și explorat la pas orașul, în Predeal și împrejurimi poți vizita:

  • Mânăstirea Predeal, ctitorită în anul 1744, unde poți vedea în interior picturi murale originare.
  • Statuile „Aparatorii Predealului”, dedicate eroilor căzuți în Primul Război Mondial.
  • Castelul Bran, situat la 35 km de Predeal.
  • Cetatea Rășnov, situată la 26 km de Predeal.
  • Canionul Șapte scări din Timișul de Jos, un traseu montan care poate fi făcut și de copii. Canionul este un defileu săpat în calcar în Masivul Piatra Mare.
  • Numeroase trasee montane, precum: Cabana Cioplea – Cabana Susai; Predeal – Valea Iadului – Saua Baiului – Cabana Poiana Izvoarelor; Predeal – Cabana Trei Brazi – Cabana Poiana Secuilor; Vechiul drum de promenadă al familiei regale din Predeal.

Dacă ți-am făcut dor de o vacanță la munte, iată 7 opțiuni de cazare în Predeal:

Hotel Atrium Mountain View, Predeal

Hotelul este așezat la poalele munților Bucegi, la 100 de metri de telecabina Clăbucet.

Dispune de 19 camere, cu o capacitate pentru 58 de turiști, echipate cu cu aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, precum şi acces gratuit la internet WiFi.

Hotelul dispune de restaurant, sală de fitness, saună, jacuzzi, curte exterioara, dar și de o terasă exterioară, unde poți savura liniștit o gustare, sorbind priveliștea munților, pe un fundal de susur de râu. Zona spa include cadă cu hidromasaj, saună şi sală de fitness. La cerere se oferă masaje.

De asemenea, există şi facilităţi de grătar. În lounge bar se servesc cafea şi o gamă largă de băuturi. Proprietatea oferă parcare privată gratuită, cu supraveghere video.

O cameră de două persoane costă 250 lei/noapte, cu mic dejun inclus. Rezervă-ți vacanța și ai anulare gratuită cu până la 7 zile înainte de check-in!

Pensiunea Montien Events & Society Resort, Predeal (80 lei pers/noapte)

Pensiunea este amplasată într-o locație ideală, în inima munților Bucegi, pe drumul spre cabana Trei Brazi. Unitatea de cazare și-a deschis porțile în 2008 și pune la dispoziție 15 spații de cazare în camere single, duble twin și camere duble matrimoniale, toate beneficiind de dotări ultramoderne: balcon și bai proprii (jacuzzi sau duș), televizor LCD, minibar, Internet wireless, room service. 

Restaurantul oferă bucatărie preperate din bucătăria românească și internațională, pentru satisfacerea celor mai exigente și rafinate gusturi. Daca ai ajuns aici, poți experimenta puțină adrenalină prin plimbările cu ATV-ul și cu elicopterul deasupra munților Bucegi. Pe terasa situată în mijlocul naturii, te poți relaxa contemplând natura, poți citi o carte sau încerca diferite jocuri: șah, table, cărți, Remy.

O cameră de două persoane costă 160 lei/noapte. Rezervă-ți vacanța și ai anulare gratuită cu până la 7 zile înainte de check-in!

Pensiunea Vladet, Predeal (75 lei/noapte.pers)

Pensiunea este situată în zona centrală a celei mai vechi stațiuni turistice de pe Valea Prahovei, Predeal, într-un decor natural de excepție. Cu o arhitectură rustic montană, pensiunea Vladet este dispusă pe 3 nivele, cu 2 terase care conferă o panoramă spectaculoasă a întregii zone.

Pensiunea are 8 camere spațioase și luminoase care dispun de încălzire cu centrale termice proprii, grup sanitar și televizor.

O cameră de două persoane are tariful de 150 lei/noapte. Rezervă-ți vacanța fără avans și cu anulare gratuită oricând!

Vila Fantasy, Predeal (100 lei/pers/noapte)

Situată în Predeal, la 1,8 km de pârtia de schi Poliștoaca, Villa Fantasy are un lounge comun, grădină cu facilități de grătar și parcare privată gratuită. Oaspeții pensiunii beneficiază de terasă, recepție deschisă nonstop, WiFi gratuit în toată proprietatea și mic dejun inclus în prețul cazării. Toate camerele pensiunii includ baie privată.

O cameră de două persoane costă 200 lei/noapte, cu mic dejun inclus. Rezervă-ți vacanța și ai anulare gratuită cu până la 7 zile înainte de check-in!

Hotel Atelier, Predeal

Hotelul este situat la 200 m de DN1, la 50 m de telescaun și la 90 de m de principala pârtie de ski din Predeal. Hotel Atelier ofera turistilor o capacitate de cazare de 16 camere spațioase (18mp) și 2 apartamente, toate de 3 stele structurate pe 3 etaje. În fiecare cameră există TV, încălzire centrală, acces la internet, baie proprie cu uscător, minibar. In camere nu se fumeaza, exista lobby pentru fumatori la fiecare etaj. 

Barul și restaurantul au o capacitate de la 50 la 100 de locuri, cu o bucatarie adaptată tuturor gusturilor, inclusiv pentru vegetarieni. Conceptul este de “bar & grill”, cu produse premium sub marca Atelier. Locația este ideală atât pentru cei care se află în tranzit, cât și pentru oricine dorește un sejur relaxant la munte.

O cameră de două persoane costă 225 lei/noapte. Rezervă-ți vacanța și ai anulare gratuită cu până la 2 zile înainte de check-in!

Pensiunea White Horse, Predeal

Pensiunea Restaurant White Horse 3* situată în Predeal la 3.5 km de centru dispune de restaurant cu capacitate de 80 de locuri, cu bucătărie tradițional românească și internațională, 

Spațiile de cazare sunt dispuse în 9 camere duble, cu pat matrimonial sau twin, 1 apartament și 2 suite, fiecare dotate cu baie proprie, balcon, televizor, internet, telefon, încălzire centrală.

Locația este dotată cu parcare supravegheată, loc de joacă pentru copii și barbeque (pentru evenimente speciale), sala de fitness și biliard, care pot fi folosite gratuite de către oaspeți.

O cameră de două persoane costă 160 lei/noapte. Rezervă-ți vacanța și ai anulare gratuită cu până la 7 zile înainte de check-in!

Pensiunea Ancora, Predeal

Pensiunea Ancora se află la altitudinea de 1140m, pe drumul principal ce urcă pe versantul Cioplea, la distanță de 1500m de DN1 (E60), la limita unei păduri de conifere. În această padure se găsește un drum amenajat pentru plimbări cu bicicleta sau role.

Grădina pensiunii este amenajată cu foișor, grătar, loc de joacă pentru copii, iar la parterul clădirii se află un restaurant cu 50 locuri cu specific pescăresc, dar unde se pot mânca și preparate clasice.

O cameră de două persoane are tariful de 180 lei/noapte. Rezervă-ți vacanța fără avans și cu anulare gratuită oricând!