7 oferte de cazare in Predeal sub 150 de lei/noapte

Cazare in PredealCine nu a auzit pana acum de Predeal? Statiunea preferata in special de bucuresteni (datorita distantei foarte mici dintre cele doua orase, care o face sa devina o destinatie foarte accesibila), dar mai ales de amatorii de ski si, in general, ai sporturilor de iarna. Predealul are ce oferi si ofera din plin: opt partii de schi si snowboard, telescaun, teleschi, tele-baby, partii de sanius, trasee montane ideale pentru drumetii si trasee pentru ATV.

Dar asta nu inseamna ca daca nu esti un mare iubitor al sporturilor de iarna, nu ai ce cauta la Predeal. Exista o multime de obiective turistice care abia asteapta sa le descoperi – chiar si pentru a zecea oara. Biserica Sf. Constantin si Elena, Manastirea Predeal, vila maresalului Antonescu (amplasata in zona Cioplea).

Iar traseele turistice montane pe care le puteti face in imprejurimi (la Canionul Sapte Scari, Cascada Tamina, Pestera de gheata sau Cheile Rasnoavei) va vor oferi cu adevarat satisfactia unei excursii la munte.

Ca sa nu mai pierdeti timpul cu cautarile legate de cazare, va dam noi cateva idei: sapte oferte de cazare in statiune sub 150 de lei pe noapte.

1. Casa Bunicii***

Pe drumul de la Bucuresti la Predeal, pe partea dreapta a Soselei Nationale nr.28 ai sa dai de o casuta galbena, cu obloane la fereastra. Aceea este Casa Bunicii, o casa de oaspeti intima, aflata la numai 2 km de partiile de ski din Predeal. In fata casei aveti o terasa cu gratar, iar curtea din spate se afla la doi pasi de padurea cu brazi. Neaparat trebuie sa gustati din traditionala placinta a bunicii, buna de te lingi pe degete!
Tarif: 90 de lei camera dubla/noapte

2. Pensiunea Vila Maria***

Mai sus de Casa Bunicii, dar pe partea stanga a drumului veti descoperi o alta vila frumoasa, cu sase camere matrimoniale. Livingul insa este foarte generos: 70 mp cu semineu pe lemne si bucatarie in stil american (aragaz, cuptor cu microunde, expresor cafea, vesela). In curte aveti gratar, foisor si loc de joaca pentru copii. Daca e vara si vreti sa faceti o excursie, aflati ca vila are piscina si sauna. Daca o vizitati iarna, distanta pana la partia de ski Clabucet este de 1,5 km.
Tarif: 100 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

3. Pensiunea Cool***

Locatia este o constructie noua, amplasata in apropierea partiei de ski Clabucet, lucru care ii ofera un mare avantaj in fata turistilor care o viziteaza iarna. In plus, zona reprezinta punctul de plecare spre cateva excursii din imprejurimi: Castelul Peles din Sinaia, Brasov, Bran, Sibiu si Sighisoara.
Tarif: 100 de lei/noapte camera twin (cu balcon si mic dejun)

4. Pensiunea Casa Bradul***

Nu ai cum sa nu dai de ea, pentru ca se afla pe DN1, la 300 de metri de Gara Predeal. In plus, pensiunea este la 150 m de partia de ski Clabucet. Intimitatea ii este data de cele trei camere duble si trei camere triple cu baie, televizor si frigider – oricum, sunt spatioase si frumos amenajate.
Tarif: 115 lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

5. Hotel Noblesse***

In apropierea Casei Bradul se afla acest hotel cu staif, amplasat in zona ultracentrala a statiunii Predeal, la mai putin de 150 m de partia de ski Clabucet. Capacitatea de cazare este de 64 de locuri in camere duble sau matrimoniale. Hotelul are patru etaje si fiecare este personalizat printr-un decor diferit. Restaurant, bar, sala de conferinte, internet wireless gratuit.
Tarif: 120 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

6. Hotel Belvedere***

Prin amplasarea sa, hotelul are parte de o priveliste superba – de acolo puteti admira Bucegii, Postavarul si Piatra Mare. Locatia dispune de un restaurant cu doua saloane – Clasic (200 de locuri) si Modern (80 de locuri) -, precum si de un spa.
Tarif: 139 de lei camera twin/noapte (cu mic dejun)

7. Hotel Cabana Schiorilor****

Cabana Schiorilor este – asa cum ii sugereaza numele – situat la baza partiei de ski Clabucet Sosire, astfel ca se inscrie pe lista destinatiilor turistice preferate de romani si chiar straini. Totodata, locatia reprezinta un punct de plecare spre diferite trasee montane si obiective turistice din zona. Camerele duble si apartamentele sunt dotate cu internet, cablu tv si minibar, iar la restaurant puteti gusta preparate cu specific traditional romanesc, dar si international.
Tarif: 140 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)