7 unități de cazare situate aproape de pârtiile de ski, sub 150 lei cameră/noapte

Munții acoperiți de zăpadă, cabanele pitorești de lemn și prețurile rezonabile sunt motive suficiente pentru ca pasionații de schi să înceapă planurile de vacanță. De la Sinaia la Transalpina, Rânca sau Păltiniș, există la noi în țară câte o pârtie pentru fiecare iubitor al sporturilor de iarnă.

Așadar, dacă plănuiești o escapadă la schi în luna februarie, noi ți-am pregătit 10 unități de cazare situate aproape de pârtiile tale preferate de schi, la un preț foarte bun: 

Cabana Transalpina, Rânca

Cabana Transalpina se află la cea mai mare altitudine din Rânca. Este situată în Munții Parâng, pe pantele de sud ale vârfului Păpușa (2136 m), la 1756 m altitudine, la 20 km de Novaci și 25 km de Obârșia Lotrului. Accesul se face de pe Șoseaua Transalpina (DN 67C km 34+800), la ieșirea din Rânca spre Obârșia Lotrului, la 100 m distanță de la comunicația rutieră.

Cabana se află lângă noua partie de schi cu telescaun Rânca 1, în zona alpină și oferă vedere panoramică asupra întregii zone. Este o locație discretă și izolată, un loc de refugiu ideal, o oază de liniște.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 120 de lei/cameră.

Pensiunea Briana, Predeal

Pensiunea este amplasată într-o zona extrem de liniștită, dar aproape de pârtie, îți pune la dispoziție 7 camere duble sau triple și un apartament de 100 MP. Toate camerele sunt dotate cu TV, mini frigider, uscător de păr și balcoane, iar camerele de la parter au acces direct la 2 terase. Zona de grătar și sala de mese sunt utilate complet.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 150 de lei/cameră.

Pensiunea Master, Sinaia

Pensiunea Master îți oferă condiții de cazare excelente, la prețuri accesibile. Amplasarea pensiunii îți permite să vizitezi și alte puncte de atracție din zonă. Pensiunea Master este situată pe drumul către Cota 1400, la 20 minute de mers pe jos din centrul orașului Sinaia, în cartierul Furnica, într-o zonă foarte liniștită, înconjurată de pădure, pe malul pârâului Coștila.

Pensiunea Master dispune de 8 camere, dintre care 2 camere twin și 6 camere matrimoniale. Camerele oferă confort sporit, fiind dotate cu încălzire centrală, grup sanitar propriu, minibar, TV, internet wireless și balcon. 

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 120 de lei/cameră.

Pensiunea D&D, Bușteni

Pensiunea D&D se afla într-un cadru deosebit, cu vedere spre Crucea Caraiman, departe de zgomotul străzii. La doar 5 minute distanță se află Pârtia Kalinderu, iar pentru iubitorii de sporturi de iarnă, unitatea de cazare pune la dispoziție monitori de ski autorizați. De asemenea, pentru clienții pensiunii se oferă și reducere la orele de ski practicate cu monitorii proprii.

În curtea și grădina interioară se găsește un spațiu special amenajat pentru grătar și un loc de joacă pentru copii în aer liber. 

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 150 de lei/cameră.

Vila Katalina 2, Bușteni

Vila Katalina 2 se situează într-un cadru natural deosebit, la baza pârtiei de schi Kalinderu, la poalele Masivului Caraiman și a Crucii Eroilor. Pădurea de brazi din vecinătate îți oferă liniștea și aerul de munte după care tind toți turiștii.

Vila dispune de 7 camere duble cu terasă, living cu bar și bucătărie complet utilată. Camerele sunt utilate modern cu grup sanitar propriu, televizor LCD.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 150 de lei/cameră

Vilele Superski, Cavnic

Vilele SuperSki sunt situate la 150m distanță de pârtia de ski Roata 1 și Roata 3. Există o cameră de depozitare a echipamentelor de ski situată la baza pârtiei Roata 1, astfel că accesul la pârtii sa fie cât mai ușor.

Vila 1 și vila 2 sunt la fel, fiecare are următoarele tipuri de camere cu baie proprie: 1 cameră dublă, 1 cameră triplă, 1 cameră cvadruplă și o suită duplex de 6 persoane dispusă pe 2 etaje. Vila 3 are în partea de jos o bucătărie comună pentru toate cele 3 vile și un living cu scaune și mese pentru 30 persoane. În partea de sus a vilei 3 este o camera triplă și o suită duplex de 6 persoane dispusă pe 2 etaje. 

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 130 de lei/cameră.

Cabana Filip, Cavnic

Cabana Filip se afla la 250m distanță de pârtiile de schi. Cabana pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în 10 camere, cabana fiind compusă din parter, etaj și mansardă. Parterul este compus din: bucătărie, baie, camera administratorului și o sală de mese cu o capacitate de 30 persoane. Etajul este compus din: 5 camere, fiecare având baie și terasă.
Prețul unei nopți de cazare pornește de la 150 de lei/cameră.