8 pensiuni cu priveliște spectaculoasă din România

Visezi la un sejur ieșit din tipare?  Ți-am pregătit 8 cazări cu priveliști impresionante care vor transforma vacanța ta într-o experiență de neuitat. Aceste locuri oferă nu doar confort și facilități de top, ci și panorame spectaculoase care îți vor rămâne în inimă mult timp după ce te-ai întors acasă.

Pensiunea Lac Colibița***, Colibița

La poalele Munților Călimani, la aproximativ 900 de metri altitudine, se găsește stațiunea Colibița, cunoscută pentru lacul de baraj cu același nume. Unitatea de cazare oferă 11 camere cu băi individuale și o vedere panoramică superbă asupra lacului, muntelui și a pădurii. Rezervă un sejur cu Travelminit și ai parte de mic dejun gratuit în fiecare dimineață!

Popasul Montan ****, Avrig

Ce spui de momente de relaxare în inima naturii? La Popasul Montan Avrig te vei bucura din plin de ele, într-un cadru spectaculos. Iar dacă vrei să rămâi activ chiar și în vacanță, oportunitățile de distracție nu sunt deloc puține. Poți lua parte la cursuri de gătit, cursuri de echitație (contracost) sau poți juca biliard, tenis de masă, badminton, golf și fotbal. În plus, vei beneficia de acces gratuit la piscină, pe toată durata șederii tale. 

Citește și: Top cele mai stranii destinații din România

Pensiunea Orizont ****,  Poiana Brașov

Pensiunea de patru stele este situată în centrul celebrei stațiuni Poiana Brașov, la doar 5 minute distanță de pârtia Bradul. Acesta dispune de 19 camere confortabile cu baie individuală, care pot acomoda până la 38 de oaspeți. Rezervă un sejur la Pensiunea Orizont și vei începe fiecare zi cu mic dejun delicios, gratuit!

Pensiunea Serafin ***, Dâmbovicioara

Pensiunea Serafin este locul perfect pentru o escapadă în mijlocul naturii cu distracție asigurată. Situată pe un platou pitoresc, îți va oferi o priveliște de vis, fiind vegheată de Munții Bucegi în partea de est și masivul Piatra Craiului în partea de vest. În plus, te vei afla la doar 5 kilometri distanță de Cheile și Peștera Dâmbovicioarei, iar dacă ești pasionat de drumeții, te vei bucura să afli că ai la dispoziție mai multe trasee turistice către Cabana Brusturet, Piatra Arsă și Platorul Piatra Craiului.

Pensiunea Naplak ***, Rimetea

Rimetea, considerat de către mulți drept cel mai frumos sat din România, este un adevărat colț de poveste care pare neatins de trecerea timpului. Nu o spunem doar noi, căci este un fapt recunoscut prin acordarea prestigiosului premiu Europa Nostra de către Comisia Europeană, pentru remarcabila conservare a patrimoniului cultural. Dacă vrei să te convingi singur de farmecul acestui loc fascinant, îți propunem un sejur la pensiunea Naplak, unde vei avea ocazia să te bucuri din plin de frumusețea munților Trascăului.

Pensiunea Paradisul Verde****, Moisei

Situată la poalele munților Rodnei, într-un cadru feeric, cu acces ușor la DN17C și DN18, Pensiunea Paradisul Verde din comuna Moisei este locul perfect pentru a te relaxa și a descoperi frumusețea Maramureșului. Vei beneficia de mic dejun inclus în prețul unei rezervări, pentru a-ți reîncărca bateriile înainte de a explora împrejurimile, iar apoi te vei putea răsfăța în zona de wellness, care include o piscină și jacuzzi, pe care le poți accesa gratuit.

Pensiunea Bella ***, Praid

Localitatea transilvăneană Praid este una dintre cele mai populare stațiuni din țară, grație salinei cu același nume, care adăpostește unul dintre cele mai mari zăcăminte de sare din Europa. Pensiunea Bella este situată chiar în inima stațiunii, oferind o vedere spectaculoasă către Munţii Gurghiului și servicii ospitaliere la cele mai înalte standarde de 3 stele. Fiecare cameră dispune de baie proprie, televizor şi minifrigider.

Pensiunea Hilltop ***, Predeal

Dacă pui la cale o escapadă la umbra Bucegilor, îți propunem un sejur la Pensiunea Hilltop, unde vei savura din plin momente de liniște și pace, într-un decor aparte. Fiecare cameră este dotată cu paturi confortabile și toate cele necesare unui șederi reușite, unele dintre ele oferind o priveliște de vis asupra munților. În plus, vei începe fiecare zi așa cum se cuvine, cu un mic dejun excelent, inclus în prețul unei rezervări.


Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.