9 cabane situate aproape de pârtiile de ski

sursă foto: Cristian Mircea Balate // shutterstock

Se apropie sezonul sporturilor de zăpadă și, fie că ești începător sau ai deja ani buni de experiență pe pârtia de ski, suntem siguri că un sejur de iarnă alături de cei dragi este întotdeauna o alegere potrivită.

Și, pentru ca vacanța ta să fie cât mai reușită, ți-am pregătit o listă cu 9 unități de cazare aflate în apropierea celor mai bune pârtii de ski din țară. Astfel, te bucuri de confortul unității de cazare și de distracția de pe pârtia de ski, fără a petrece prea mult timp pe drum, fie că vrei să mergi cu mașina sau pe jos.

Casa de vacanță Piricske, Piricske

Casa de vacanță Piricske se află la 16 km de Miercurea-Ciuc, la 1300 m de pârtia de schi, în Harghita-Băi.

Cabana are o capacitate de 14 persoane și pune la dispoziție zonă de luat masa în aer liber, terasă la soare, grătar și ceaun, teren de joacă, parcare, ciubăr și grădină, cu zonă de relaxare.

Cabana Sabrina, Bran

Cabana Sabrina este stituată  la 900 m de castelul Bran și  dispune de curte cu grătar și foișor, leagăn, parcare, wifi. Unitatea de cazare oferă, în total, 14 locuri în 5 camere, iar Pârtia de Ski Bran se află la doar 1,4 km distanță.

Tusnad Bungalow, Băile Tușnad

Complexul cuprinde 6 cabane din lemn, frumos decorate, fiecare având capacitate pentru 8 persoane. În fiecare căsuță se află un living, 4 dormitoare, 2 toalete cu duș și o bucătărie completă, iar    Pârtia de Schi Băile Tușnad se află la 3 kilometri.

Cabana Török, Băile Homorod

Cabana  este situată în mijlocul naturii,  chiar lângă pârâu şi pădure. într-o zonă care este cunoscută pentru izvoarele sale de apă minerală.

Casa de vacanţă are disponibilă 7 camere, cu cameră de zi încălzită prin pardoseală, 3 băi şi o bucătărie echipată, iar pârtia de Schi Băile Homorod se află la doar 800 de metri.

Cabana Orszagkert, Păuleni-Ciuc

Unitatea de cazare dispune de 2 camere și 1 baie, având, în total, o capacitate de 6 persoane. Pârtia de schi Șumuleu-Ciuc se află la 2 kilometri distanță, iar cabana din lemn se află într-o zona pitorească foarte frumoasă și dispune de toate facilitățile pentru un sejur memorabil și confortabil.

Cabana Scruba, Toplița

Cabana dispune de 5 camere, 3 camere cu paturi duble și 2 camere twin, 3 băi, living cu televizor. Are, în total, o capacitate de 10 persoane și are un design rustic și confortabil.

Unitatea de cazare este situată la 1 km de Pârtia Toplita, 100 m de Centrul Wellness Banffy, 600 m de Cascada cu Apa Termala, 1 km de centrul orașului.

Cabana Vulpea, Sovata

Cabana Vulpea își așteaptă oaspeții într-o zonă liniștită a stațiunii Sovata la doar 2 km de centrul stațiunii și 6 km de Salina Praid.

Dispune de 4 camere cu băi proprii și are, în total, o capacitate de 11 persoane. Se închiriază doar integral pentru minim 10 persoane și oferă bucătărie utilată, foișor, grătar și ceaun.

Cabana Harghita Off Road Land, Harghita-Băi

Terenul Hargita Off Road este situat în Harghita, la 1350 m altitudine și dispune de 4 camere și 2 băi, având, în total, o capacitate de 20 de persoane.

Pârtia de Schi Harghita-Băi se află la doar 300 distanță de unitatea de cazare, iar peisajele din jur sunt spectaculoase.

Căsuța Măriei, Borșa

Căsuța Mariei este situată într-o zonă liniștită, la poalele Munților Rodnei și foarte aproape de zona centrală a orașului.

Unitatea de cazare dispune de 2 camere, având, în total, o capacitate de 6 persoane. Cabana este decorată în stil rustic, este înconjurată de natură, iar Pârtia de Ski Borșa se află la aproximativ 10 kilometri distanță.

*articol sponsorizat