Alege bagajul perfect pentru călătoria ta

Fie că plănuiești următorul city-break, o escapadă la mare sau la munte, pe https://www.ebagaje.ro/reduceri/ găsești bagajul perfect pentru sejurul tău prin țară! Află ce fel de bagaj ți se potrivește și profită de cele mai bune oferte! Am pregătit pentru tine un mic ghid, astfel încât să faci alegerea ideală!

Vacanță la munte

Muntele rămâne și în acest an destinația favorită a sezonului. Dacă vrei să pornești într-o drumeție în care să descoperi peisaje de vis, îți recomandăm un rucsac încăpător, în care să depozitezi strictul necesar, cu o formă aerodinamică, astfel încât să îți permită să te miști liber și să îți asigure echilibrul de care ai nevoie. În funcție de durata și dificultatea drumeției, poți opta pentru rucsacuri de diferite capacități, cu sisteme de prindere exterioară și compartimentare diversă. 

Citește și: Ce trebuie să știi înainte de a porni la o drumeție pe timp de iarnă

City-break

Vrei să descoperi farmecul aparte al orașelor de la noi din țară? Un city-break este ideea perfectă, indiferent de sezon. Înainte să explorezi străduțele cochete, asigură-te că ai ales un bagaj încăpător pentru câteva ținute, articole de igienă și toate device-urile de care vei avea nevoie. La acest capitol, ai o mulțime de variante din care să alegi, fie că optezi pentru un troller sau o geantă de voiaj. 

Vacanță pe litoral

Ca urmare a vremii friguroase, ne resemnăm visând cu ochii deschiși la zile însorite de vară, acompaniate de sunetul valurilor. Dacă ți s-a întâmplat și ție măcăr odată, este un semn că trebuie să pui la cale un sejur la mare! Fă-ți planurile de pe acum și profită de prețurile speciale la genți de plajă. Din bagajul tău pentru o zi la plajă nu trebuie să lipsească crema de protecție și ochelarii de soare, un prosop, revista preferată și o pereche de căști.

Călătorie business

Dacă urmează să pleci într-o călătorie de afaceri îți recomandăm să pregătești câteva ținute business, casual și un aparat de călcat cu aburi. Poți opta pentru serviete de călătorie cu compartiment pentru laptop, serviete pentru documente, sau serviete de tip diplomat, în funcție de nevoile tale.

Călătorie cu avionul

Pentru următoarea ta călătorie cu avionul, asigură-te că te-ai informat cu privire la regulile de zbor înainte să te pregătești de împachetat. Produsele cosmetice și cele lichide pot fi depozitate în recipiente de maximum 100 ml, pe care le poți achiziționa în prealabil. Dacă ai ales opțiunea unui bagaj de cabină, acesta trebuie să se conformeze dimensiunilor acceptate de compania aeriană. Nu trebuie să îți faci probleme, căci pe ebagaje.ro îl vei găsi pe cel potrivit ție!

Vacanță în familie

Creează amintiri de neuitat alături de cei dragi și pune la cale o călătorie în familie! Aruncă un ochi pe ofertele ebagaje.ro, unde vei găsi bagajul perfect, atât pentru cei mari cât și pentru cei mici, indiferent de destinație. Știm că este o adevărată provocare să pregătești bagajul pentru o familie numeroasă, astfel că îți propunem să începi cu o listă pentru fiecare membru. Hainele adaptate sezonului, crema SPF și produsele cosmetice nu trebuie să lipsească. În plus, îți recomandăm să adaugi câteva cărți și jucăriile preferate ale celor mici, de care se vor bucura din plin pe perioada unui drum lung.