Am deschis Pârtia Reducerilor la Travelminit! Oferte de neratat la cazări din toată România

Vrei să prinzi oferte early booking pentru o vacanță pe litoral în vara aceasta? Travelminit a deschis Pârtia Reducerilor cu discounturi de până la 43% la cazări și servicii din întreaga țară, dar și oferte disponibile inclusiv în sezonul estival.

Dacă îți place să călătorești în România și ești genul de turist care vrea să descopere fiecare colțișor al acestei țări, acum este momentul în care poți să-ți planifici cele mai frumoase sejururi alături de cei dragi, profitând de prețuri de neratat.

Campania Travelminit se desfășoară pe promotii.travelminit.ro pe până pe 11 februarie la ora 23:59. Iată câteva dintre cele mai avantajoase oferte:

Hotel Maxim **** Oradea, 1.420 lei

Dacă ai în plan să vizitezi Oradea, unicul oraș din România care a ajuns în topul celor mai bune destinații europene turistice în 2022, Hotel Maxim este cazarea potrivită care oferă tot confortul de care tu și partenerul aveți nevoie. Dacă vrei să te bucuri 5 nopți pentru 2 adulți în regim de demipensiune în orașul art-nouveau de pe malul Crișului Repede, Travelminit îți recomandă să profiți de oferta acestui hotel cu piscină interioară, piscină exterioară încălzită, saună umedă, SPA și acces la sala de fitness.

Oferta este disponibilă în perioada 10.01.2022 – 30.04.2022, cu check-in obligatoriu duminica.

Mandachi Hotel&Spa**** Suceava, 645 lei

Mandachi Hotel&Spa Suceava îți oferă o experiență romantică unică. Travelminit te invită să ajungi până stele alături de perechea ta și să petreceți un sejur romantic. Cazarea oferă acces la toate facilitățile Biotransylvania Spa & Wellness: piscina, jacuzzi, baie transilvaneană, hammam meditative, saună uscată. Profită de super ofertă și fă-i o surpriză de neuitat persoanei iubite. Oferta este disponibilă în perioada 12.02.2022 – 12.06.2022, inclusiv în weekend; pentru a putea fi utilizat în perioada 01.04.2022 – 12.06.2022 este necesară achitarea unei suprataxe

Septimia Resort – Hotel, Wellness & SPA**** Odorheiu Secuiesc, 1.386 lei

Îmbină confortul cu frumusețile naturii și hai să te bucuri de o experiență de neuitat. Septimia Resort – Hotel, Wellness & SPA din Odorheiu Secuiesc pune la dispoziție un pachet de două nopți, redus la aproape jumătate de preț, în care ai ocazia să petreci câteva zile de relaxare cu acces la bazin de înot acoperit, jacuzzi, saune, baie de aburi, ciubere cu apă sărată, sală haloterapeutică.

Oferta este disponibilă în perioadele 01.02.2022 – 30.04.2022 și 15.09.2022 – 31.12.2022, doar în ‘’’timpul săptămânii’’’ (duminică – joi); pentru weekend se poate rezerva achitând o suprataxă

Hotel Complex Panoramic *** Slănic Moldova, 1.800 lei

Relaxare în una dintre cele mai cunoscute destinații balneo din România? Hotel Complex Panoramic din Slănic Moldova îți pune la dispoziție un pachet de 5 nopți cu acces la SPA și servicii complete. Oferta este disponibilă în perioada 20.02.2022 – 12.06.2022, cu check-in obligatoriu duminică.

Hotel Holiday Maria *** Băile Herculane, 2.985 lei

O altă super ofertă Travelminit este pachetul de 5 nopți, 2 adulți, demipensiune pus la dispoziție de Hotel Holiday Maria din stațiunea Băile Herculane. Situat chiar pe malul Râului Cerna, acest hotel își întâmpină turiștii cu o piscină exterioară cu apă termosulfuroasă, saună și acces la sala de fitness. Stațiunea este recunoscută ca fiind printre cele mai importante și vizitate stațiuni balneare cu regim permanent din România și Europa de Est. Achiziționează-ți oferta disponibilă în perioada 01.03.2022 – 09.06.2022 și petrece câteva zile de relaxare și răsfăț.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.