Blogul Travelminit, premiat din nou la Webstock – categoria bloguri corporative

diploma-webstock_hgSuntem incantati sa anuntam un nou premiu castigat de blogul Travelminit, la editia din acest an a celui mai important eveniment social media din Romania, Webstock. Pentru al doilea an consecutiv, blogul Travelminit a fost premiat pentru continutul sau, iar noi suntem mandri de aprecierea profesionistilor din industria online.

Organizat de Evensys, in parteneriat cu Vodafone, Webstock a reunit si in 2016 comunitatea online din Romania, promovand cele mai creative si originale campanii social media din tara. Evenimentul a avut loc pe data de 30 septembrie, iar conferintele Webstock au fost urmate de Gala de premiere. Castigatorii editiei au fost alesi in perioada 8-21 septembrie, de catre un grup format din specialisti in marketing si persoane din agentii de comunicare online.

In cadrul Conferintelor Webstock au avut loc discutii despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.

Concurent la categoria Bloguri corporative, blogul Travelminit a fost apreciat pentru urmatoarele caracteristici: creativitate, experienta, originalitate, design, structura, navigabilitate si functionalitate, relevanta si interactivitate.

Ne bucuram ca ne-am aflat si anul acesta printre castigatorii Webstock si suntem motivati de reusitele noastre din ultimii 2 ani. Ne propunem sa le oferim in continuare cititorilor nostri articole de calitate, prin care sa promovam destinatii, dar si traditii din Romania.

Va dorim lectura placuta, calatorii frumoase si va multumim pentru sustinere!

unnamed