Cadoul magic de anul acesta, chiar vacanța în România de anul viitor

Dacă ai început pregătirile de sărbători, cu siguranță ești în căutarea cadourilor pentru cei dragi. Experiențele de neuitat sunt mereu cea mai bună alegere, iar noi îți propunem să le dăruiești celor apropiați o escapadă în România, în noul an. Bucură-te de Sărbători Magice cu Travelminit, profită de ofertele noastre de neratat de pe https://travelminit.ro/promotii-sarbatori-magice-2022  în perioada 13-31 decembrie și fă-ți planurile pentru 2023! Mai mult decât atât, dacă utilizezi contul tău Travelminit VIP, te vei bucura de un preț special!

Pensiunea T House**** Sibiu 

Dacă plănuiești un city-break în Sibiu, Pensiunea T House este alegerea cea mai bună pentru tine, căci te vei afla la doar 10 minute distanță de Piața Mare, Piața Mică și cele mai importante obiective din oraș. Apartamentul de tip studio este situat într-o clădire istorică din anii 1820 și este decorat modern, având toate dotările necesare unei șederi marcate de confort. Profită de oferta noastră și rezervă un sejur pentru 2 adulți, timp de 2 nopți în perioada 09.01.2023 – 30.03.2023. 

Citește și: Cele mai bune pârtii pe care să le testezi iarna asta în România

Vila Ecotur****, Ceahlău 

Ești iubitor al muntelui? Ce spui de un sejur în Masivul Ceahlău din județul Neamț? Lanțul muntos din Carpații Orientali atinge altitudinea de 1907 metri și găzduiește o floră impresionantă. Vila Ecotur este situată într-un cadru natural de vis, cu vedere spre masiv și spre lacul Izvorul Muntelui. Cu Travelminit, ai parte de o vacanță de 2 nopți, pentru doi adulți în perioada 16.01.2023 – 25.05.2023, cu mic dejun inclus și acces la SPA.

Hotel Spring Holiday Resort***, Neptun

Ți-ai făcut planuri pentru sezonul estival? Neptun este una dintre cele mai îndrăgite stațiuni de pe litoralul românesc și este preferată de către cei care caută o destinație liniștită, ideală pentru momente de relaxare. Hotel Spring Holiday Resort este situat într-o zonă verde a stațiunii și le oferă oaspeților toate beneficiile unui sejur reușit. Pachetul nostru promoțional include cazare pentru 2 persoane, timp de 3 nopți, în perioadele  15.06.2023-10.07.2023 și 01.09.2023 – 17.09.2023 (inclusiv în weekend).

Hotel Hermanns****, Sibiu

Hotelul Hermanns se află la doar 5 minute distanță de centrul istoric din Sibiu, astfel încât vei fi aproape de Piața Mare, Palatul Brukenthal și Casa Albastră. Oferta noastră include un sejur de minim 2 nopți, pentru 2 persoane, cu mic dejun și acces la SPA, în perioada  08.01.2023 – 31.10.2023 (inclusiv în weekend). Zona de relaxare a hotelului cuprinde saună uscată, saună umedă, piscină, duș scoțian și fântână de gheață.

Wolkendorf Bio Hotel & Spa****, Vulcan

Cei care au nevoie de o vacanță pentru odihnă, relaxare și deconectare de la cotidian vor avea parte de cel mai reușit sejur la Wolkendorf Bio Hotel & Spa din Vulcani, județul Brașov. Unitatea de cazare este situată într-un cadrul natural superb și le oferă oaspeților refugiul de care au nevoie. Nu rata oferta noastră și poți beneficia de o vacanță pentru 2 adulți, timp de 2 nopți, în perioada 08.01.2023 – 30.09.2023 (inclusiv în weekend). Mai mult decât atât, vei avea acces la zona de SPA care include bazin interior, saună uscată, saună umedă, cameră rece, cameră de relaxare, aromasaună și bazin de imersie totală după saună.

Hotel PrincesSophie****, Sighișoara

Bucură-te de o vacanță în orașul care și-a câștigat reputația de „perlă medievală a României” și rezervă un sejur la Hotelul PrincessSophie. Pachetul nostru include cazare pentru 2 persoane, timp de 2 nopți, cu mic dejun inclus, acces la SPA și welcome drink! Cât timp ești acolo, îți recomandăm să vizitezi Cetatea Sighișoara, Turnul cu Ceas, Casa Breslelor și Muzeul Municipal de Istorie și Artă Feudală Sighișoara.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe https://travelminit.ro/promotii-sarbatori-magice-2022 și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.