Călătorește și câștigă cu Travelminit

Vrei să pui la cale următoarea călătorie prin țară? Nu există un moment mai potrivit decât acum, căci fiecare sejur rezervat cu cardul tău de vacanță Pluxee, Up sau Edenred îți oferă șansa să câștigi unul dintre cele 3 cupoane de călătorie în valoare de 1000 de lei, extrase săptămânal, pe care îl poți utiliza pentru următoarea ta vacanță! Sună bine, nu-i așa? Tot ce trebuie să faci e să rezervi o călătorie în perioada 18.04 – 30.06.2024, să o achiți  cu cardul de vacanță și vei fi înscris automat în cursă! Mai multe detalii despre concursul nostru aici și despre regulamentul campaniei aici

Și mai mult, folosind codurile 35PLUXEE, 35UP sau 35EDENRED  la rezervare, vei obține o reducere specială de 35 de lei pentru sejururi de minim 500 de lei plătite cu cardul tău de vacanță! Nu pierde ocazia de a economisi și de a câștiga! Află mai multe și rezervă acum: https://travelminit.ro/romania/card-de-vacanta.

Între timp, îți propunem 3 destinații de călătorie pe care le poți explora cu cardul de vacanță! Să începem!

Delta Dunării

Delta Dunării este un loc fascinant indiferent de sezon, care te va cuceri cu frumusețea sa naturală aparte, fără doar și poate. Rezervația naturală este unică în Europa și a fost inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO în 1991, fiind declarată drept rezervație a biosferei și parc național. Totodată, Delta este casa a 300 de specii de păsări, 25 specii de peşti, 10 specii de amfibieni, 11 specii de reptile și 42 specii de mamifere. De asemenea, este ultimul habitat din Europa unde se mai pot vedea caii sălbatici. Cât timp ești aici, îți propunem să vizitezi Jurilovca, Mila 23 și Letea.

Citește și: Creațiile lui Brâncuși: unde îi poți vedea sculpturile în România

Maramureș

Județul Maramureș este alegerea perfectă pentru o vacanță în care vrei să te deconectezi de la cotidian și în care să redescoperi apropierea de natură și tradițiile autentice românești, transmise cu sfințenie de-a lungul anilor. Într-un sejur în Maramureș ai ocazia să explorezi frumusețea Văii Vaserului de la bordul Mocăniței, să te amuzi de poveștile fascinante de viață transpuse în versuri pline de umor și culori vii, din Cimitirul Vesel, sau să te aventurezi într-o drumeție plină de peisaje naturale de vis în Munții Rodnei. 

Brașov

Plănuiești un city-break în România? Ce spui de o evadare în Brașov? Orașul de la poalele muntelui Tâmpa are o istorie fascinantă, care începe în secolul al XIII-lea, atunci când a fost întemeiat de către cavalerii teutoni. Brașov este locul în care peisajele naturale deosebite se contopesc cu străzile pitorești, încărcate de istorie, la fiecare pas. Biserica Neagră, Piața Sfatului și Strada Sforii sunt doar câteva obiective pe care trebuie să le incluzi în lista ta de călătorie.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.