Cele mai frumoase cabane unde să te retragi în sezonul rece

Cel mai bun mod de a te bucura din plin de frumusețea sezonului rece este să îi strângi pe cei dragi ție și să puneți la cale o escapadă în inima naturii, la cabană. Fie că îți faci planuri de revelion, Crăciun sau pentru o nouă aventură, îți propunem să arunci un ochi peste lista noastră cu cele mai frumoase cabane, în care poți petrece momente de neuitat.

Căsuța Boema, Râșnov

Această căsuță pitorească este amplasată într-un cadrul de basm din Cheile Râșnoavei, la poalele masivului Postvaru și la doar 3 kilometri distanță de orașul Râșnov. Cabana poate acomoda până la 6 oaspeți și dispune de 3 camere, 2 băi, încălzire prin pardoseală, mașină de spălat vase și bucătărie complet echipată.

Vila Szejke l, Odorheiu Secuiesc

Vila Szejke l este o alegere perfectă pentru cei care vor să se bucure din plin de liniștea și aerul curat de la țară, în confort deplin. Casa de vacanță este situată într-un decor deosebit, oferind vedere directă către Mini Transilvania Park. 

Citește și: 3 locuri de vizitat în Oradea

Cabana Cuibul Brăneanului, Bran

Dacă ești în căutarea unei unități de cazare cu adevărat unice, Cabana Cuibul Brăneanului este exact ceea ce ai nevoie pentru o vacanță memorabilă, departe de agitația orașului. Aceasta poate găzdui până la 6 oaspeți, și dispune de 3 dormitoare spațioase, decorate în stil modern-rustic, zonă de living și 2 băi.

Tiny Transylvania Casele Micești

Tiny Transylvania este un colț de rai din localitatea Micești, unde vei redescoperi bucuria lucrurilor simple și autentice.  Cele trei căbănuțe din lemn oferă oaspeților o experiență unică în mijlocul naturii, la pachet cu o priveliște încântătoare asupra pădurii. Nu te lăsa păcalit de dimensiunile lor, deoarece sunt complet echipate cu toate cele necesare unui sejur reușit. Mai mult decât atât, sunt prietenoase și cu companionii patrupezi. 

Casa de oaspeți Karak, Izvoare

Situată în localitatea Izvoare, din regiunea Harghita, casa de oaspeți Karak Chalet este refugiul perfect în care să îți reîncarci bateriile și să uiți de orice griji. Aceasta cuprinde 3 dormitoare spațioase, bucătărie, și o terasă generoasă, cu vedere către râu. Te vei afla la doar 34 de kilometri distanță de Sovata și la 45 de kilometri distanță de Băile Tușnad.


Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.