Cele mai frumoase unități de cazare în natură 

Vremea frumoasă de final de primăvară îți oferă prilejul perfect de a te bucura din plin de natură, iar noi avem câteva propuneri de unități de cazare perfecte pentru următoarea ta călătorie. Iată care sunt acestea.

Portal Village – Adults Only ****, Sibiel

Satul de vacanță Portal Village se află la doar câțiva kilometri distanță de Sibiu, așadar este ideal pentru un city-break, după care să te retragi în inima naturii. Este compus din 8 căsuțe de tip bungalow premium, cu vedere spectaculoasă spre munți și pădure, restaurant, căsuță de wellness și sală de training. De asemenea, ai la dispoziție o mulțime de activități recreative, prin care să te bucuri la maxim de întreaga experiență, precum sesiuni de yoga, cursuri de gătit și spectacole live. Iar pentru momente de relaxare binemeritate, cazarea dispune de ciubăr, saună uscată și cameră de wellness. În plus, vei avea parte de un mic dejun delicios în fiecare dimineață.

Citește și: Cele mai frumoase chei din România pentru peisaje naturale de poveste

Pensiunea Dealul Verde Porumbacu de Sus

Pensiunea Dealul Verde din Porumbacu de Sus le oferă oaspeților săi o experiență unică în România, la poalele munților Făgăraș. Construită după modelul vechilor bordeie, cu un design organic, inspirat de linii și forme din natură, pensiunea încorporează 8 camere tematice cu terase spațioase, de unde poți admira priveliștea încântătoare a pădurii, zone de relaxare cu ciubăr și saună și zonă de lounge. Rezervă o vacanță la Pensiunea Dealul Verde din Porumbacu de Sus și te vei bucura de mic dejun tradițional gratuit. Cât timp ești acolo, îți recomandăm să vizitezi Castelul de Lut Valea Zânelor, aflat la doar câțiva pași, cascada, lacul și pârtia de schi Bâlea.

Green Hill Panoramic ***, Poiana Mărului

Green Hill Panoramic este situată în satul Poiana Mărului din județul Brașov, într-un cadru natural pitoresc deosebit. Cele două cabane oferă o priveliște uimitoare asupra împrejurimilor și pot acomoda până la 4 oaspeți, dispunând  de baie proprie, internet, aer condiționat și zonă de wellness cu jacuzzi și ciubăr. La o scurtă distanță de Poiana Mărului se află Munții Perșani, Cetatea Râșnov și Castelul Bran -câteva obiective care nu trebuie să lipsească din planurile tale de călătorie.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.