Concerte de Craciun si Anul Nou in Bucuresti

shutterstock_454211248

Africa Studio / Shutterstock.com

Pregatirile pentru sarbatorile de iarna sunt pe ultima suta de metri, iar cautarea cadoului perfect a inceput deja. Daca esti iubitor de concerte de muzica clasica, echipa Travelminit are cateva sugestii pentru perioada Craciunului si a Anului Nou.

Vienna Magic – Christmas edition

Sala Palatului isi deschide usile pentru un spectacol cu totul si cu totul deosebit. Iubitorii muzicii clasice vieneze au oportunitatea si anul acesta sa asculte cele mai frumoase melodii ale indragitei orcheste Johann Strauss Ensemble, condusa de Russel McGregor. Devenit deja o traditie, concertul orchestrei Johann Strauss Ensemble va fi sustinut pentru al 12-lea an consecutiv si va cuprinde in repertoriul sau celebrele valsuri vieneze.

Johann Strauss Ensemble a fost fondata in anul 1985 de catre membrii orchestrei Bruckner Orchester din Linz. Popularitatea grupului a crescut in anul 2004 cand orchestrei i s-a alaturat violonistul Russel McGregor, care dirijeaza in stilul Stehgeiger, adica din pozitia de solist.

Concertul are loc astazi, 21 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti.  Biletele pot fi achizitionate prin reteaua Eventim.

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna

Continuam seria concertelor clasice cu cel sustinut de orchestra Schoenbrunn Palace care va avea loc pe data de 23 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti. Vedetele orchestrei sunt oaspetii de anul acesta: dirijorul Guido Mancusi si soprana Milena Arkovska. Milena Arkovska este o tanara din Macedonia care a obtinut diploma de Master la Universitatea de Muzica si Arte din Viena, primind totodata licenta la Universitatea din Ss. Chiril si Facultatea de Muzica din Skopje, Macedonia. In 2012, Milena a fost finalista la concursul de canto Leylei Genzer din Istanbul si a primit premiul al doilea in cadrul concursului Dostal Operetta din Viena, in 2011.

Concertul Traditional de Anul Nou IV

Incheiem anul cu cea de-a patra editie a concertului de muzica clasica sustinut de Orchestra Simfonica Bucuresti, in data de 30 decembrie. Programul concertului cuprinde piese celebre semnate de Brahms, Dvorjak, Ceaikovski, Ravel si Johann Strauss. Anul aceasta, invitatul special va fi dirijorul Jin Wang, care impreuna cu membrii orchestrei garanteaza un spectacol de neuitat.

Pretul biletelor incepe de la 72 RON pentru studenti, elevi si pensionari si 90 RON pentru adulti. Pentru o experienta deosebita, au fost puse in vanzare biletele la categoria VIP, iar pretul acestora este de 160 RON. Biletele pot fi achizitionate prin reteaua Eventim.

Cauti cazare? Intra aici!