Descopera Grand Hotel Balvanyos **** – oaza de relaxare din judetul Covasna

In inima Tinutului Secuiesc, in apropiere de granita dintre judetele Covasna si Harghita se gaseste o oaza de relaxare in care vei putea petrece timp de calitate alaturi de cei dragi. Grand Hotel Balvanyos este o unitate de cazare de 4 stele dotata cu centru spa, parc de aventura si piscina interioara.

Situat in padurile dese din jurul Lacului Sf. Ana, Grand Hotel Balvanyos este inconjurat de peisaje naturale de poveste si locuri numai bune de explorat la rasaritul soarelui. Special in orice anotimp, locul in care este amplasat Grand Hotel Balvanyos pare desprins din povestile cu voinici curajosi si domnite elegante. Primavara, anotimpul in care toata natura se trezeste la viata, peisajele prind culoare, iar temperaturile ceva mai blande incurajeaza plimbarile la rasarit, este momentul ideal pentru o vacanta in doi. Vara, atunci cand soarele arde cu putere si incalzeste toata zona, e momentul perfect pentru a incerca parcul de aventura din apropierea hotelului. Toamna, culorile calde infrumuseteaza peisajele pitoresti din jur, iar iarna copacii-si imbraca mantia alba si se pregatesc de sarbatorile mult asteptate. Indiferent de momentul in care alegi sa devii oaspetele Grand Hotel Balvanyos, atat peisajele superbe cat si conditiile excelente din incinta unitatii de cazare te vor face sa iti doresti sa iti prelungesti concediul la nesfarsit.

Grand Hotel Balvanyos – spatii de cazare

Cele 206 locuri sunt repartizate in 102 camere duble, junior suites si apartamente. Camerele duble se impart la randul lor in doua categorii: camere duble standard si camere duble superioare. Camerele duble standard au o suprafata de aproximativ 24 de metri patrati si iti ofera o panorama excelenta a padurilor din jur. Dotate cu grup sanitar propriu cu cabina de dus, minibar, seif, televizor cu ecran plat si acces gratuit la internet, camerele duble pot fi echipate cu doua paturi twin sau un pat matrimonial, in functie de preferintele oaspetilor.

Camerele duble superioare sunt ceva mai spatioase, suprafata ajungand pana la 36 de metri patrati, insa dotarile sunt similare cu cele prezente la camerele duble standard. In plus, fata de cele standard, camerele duble superioare prezinta un balcon si beneficiaza de pat suplimentar (la cerere).

Junior suites pot fi inchiriate in regim single sau double si au o suprafata generoasa de aproximativ 43 de metri patrati. Dotarile din junior suites includ grup sanitar propriu cu cabina de dus, un pat dublu, minibar, televizor cu ecran plat, seif si acces gratuit la internet.

Apartamentele cu doua dormitoare sunt cele mai spatioase si mai confortabile spatii de cazare din intreaga unitate. Cu aproximativ 70 de metri patrati la dispozitie, oaspetii care vor alege apartamentul cu doua camere se vor bucura de doua dormitoare, un living intre cele doua camere si o terasa imensa cu cea mai frumoasa priveliste din hotel.

Tarife:

  • camera dubla standard – 414 RON/noapte
  • camera dubla superioada – 460 RON/noapte
  • junior suite – 552 RON/noapte
  • apartament cu doua camere – 916 RON/noapte

Grand Hotel Balvanyos – facilitati 

Grand Hotel Balvanyos este o adevarata aventura pentru gurmanzi sau iubitori de mancaruri traditionale, intrucat in incinta unitatii de cazare se gasesc: un restaurant elegant cu preparate din bucataria romaneasca si ungureasca traditionala si cateva fineturi gourmet din bucataria internationala, un bar decorat in stilul perioade interbelice si un gastrolab – o zona special dedicata celor care vor sa incerce gustari sau bauturi traditionale.

Grand Hotel Balvanyos isi rasfata oaspetii intr-un centru spa dotat cu cele mai noi aparate in domeniu ce se intinde pe aproximativ 2000 de metri patrati. Aici, vei putea gasi o piscina wellness cu apa de izvor, bazine cu hidromasaj, un bazin kneipp, o piscina exterioara, o piscina special dedicata celor mici, o camera cu sare, o sauna ruseasca, servicii de masaj si o sala de fitness.

Daca credeai ca la Grand Hotel Balvanyos e loc doar pentru cei mari, asteapta sa descoperi parcul de aventura! Te vei convinge ca aceasta oaza de relaxare poate fi un loc potrivit atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. In timp ce adultii se relaxeaza in centrul spa, cei mici (dar si cei mari) isi pot consuma energia intr-un mod productiv pe traseele din parcul amenajat in incinta unitatii de cazare. Parcul de aventura Balvanyos este dotat cu mai multe trasee diferentiate in functie de nivelul de dificultate si functioneaza in fiecare zi a saptamanii, mai putin lunea.

Grand Hotel Balvanyos – rezervari

Daca ti-a facut cu ochiul aceasta unitate de cazare, te asteptam pe www.travelminit.ro sa iti rezervi un loc pentru urmatoarea ta escapada.