Destinații perfecte pentru o vacanță în familie

Călătoriile sunt prilejul perfect de a crea amintiri alături de cei dragi nouă, iar noi am adunat pentru tine câteva destinații de care să te bucuri într-o vacanță în familie. Ești curios? Iată care sunt alegerile noastre.

Izvoare, județul Harghita

Cei care își doresc un sejur relaxant în natură vor fi cu siguranță încântați să descopere comorile județului Harghita. Localitatea Izvoare se află la 23 de kilometri distanță de Odorheiu Secuiesc și aparține de comuna Zetea. Peisajele pitorești deosebite, aerul curat și ocazia de a întâlni o mulțime de animăluțe simpatice (de care cei mici se vor bucura din plin) sunt doar câteva motive care recomandă această destinație pentru un sejur în familie. 

Cât timp ești acolo, îți recomandăm să vizitezi Parcul de Animale Sălbatice Ivo, unde sunt adăpostite mai multe exemplare de căprioare, cerbi şi mufloni de-a lungul a 320 de hectare. 

Citește și: Destinații pentru un sejur relaxant

Porumbacu de Sus, județul Sibiu

Porumbacu de Sus este un tărâm al basmelor în adevăratul sens al cuvântului. Îl vei găsi la poalele munților Făgăraș, la 40 kilometri distanță de Sibiu. Îți propunem să incluzi în planurile tale de călătorie Castelul de Lut Valea Zânelor, un loc unic în România, aflat pe malul râului Porumbacu. Acolo te vei putea bucura de momente de relaxare în natură și vei putea descoperi legende și tradiții românești, într-un peisaj desprins din altă lume. Castelul a fost construit integral din lut, în 2014, și este refugiul ideal pentru cei care vor să scape de agitația cotidiană.

Bran, județul Brașov

Comuna brașoveană Bran este un locul perfect pentru o lecție interactivă, care depășește granițele cărților de istorie. O vei găsi la 29 de kilometri distanță de Brașov, într-un decor montan superb care a cucerit inima reginei Maria. Poți descoperi împrejurimile pornind într-o drumeție ușoară, iar în sezonul cald poți face acest lucru pe bicicletă. Desigur, nu trebuie să ratezi nici vizitele la celebrul castel Bran și la muzeul cu același nume din incinta sa. 

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.