E oficial: Am dat startul promoțiilor de Black Friday

Momentul mult așteptat este în sfârșit aici: începând de astăzi, 10 noiembrie, dăm startul promoțiilor de Black Friday în mod oficial! Dacă ești deja cu gândul la următoarea ta călătorie, nu mai sta pe gânduri și profită de ofertele noastre de neratat, cu pachete promoționale începând de la 299 de lei, la unitățile de cazare din întreaga țară. Nu te-ai decis unde să mergi în vacanță? Avem câteva sugestii care cu siguranță îți vor plăcea. Haide să începem!

Pensiunea Viktoria ** Băile Tușnad

Stațiunea Băile Tușnad, sau „mica Elveție a României”, este situată în inima Harghitei, la o distanță scurtă de lacul Sfânta Ana, singurul lac vulcanic de la noi din țară. Pensiunea Viktoria este locul perfect pentru un sejur relaxant,  în care poți savura în plin aerul curat, bogat în ozon, și îți poți reîncărca bateriile. Profită acum de un preț special la pachetul nostru promoțional, care include: cazare pentru 2 adulți, timp de 2 nopți, în regim de demipensiune, cu acces gratuit la zona de SPA, dotată cu bazine cu apă termală, bazin exterior încălzit, bazin de înot, jacuzzi, hidromasaj, saună Hamam, salină și saună IR. Oferta este disponibilă în perioada 17.11.2023 – 20.12.2023, inclusiv în weekend.

Buchenland Hotel *** Câmpulung Moldovenesc

Plănuiești un city-break în Câmpulung Moldovenesc? Ce spui de un sejur la Buchenland Hotel? Unitatea de cazare este amplasată într-o clădire istorică spectaculoasă din secolul al XIX-lea, complet echipată cu facilități moderne, pentru a te asigura că vei beneficia de tot confortul necesar.  Nu rata oferta noastră de Black Friday și rezervă un sejur pentru 2 adulți, timp de 3 nopți, în suită Deluxe, cu acces la zona de SPA (care dispune de saună uscată și jacuzzi), în perioada 15.11.2023 – 20.12.2024, inclusiv în weekend.

Citește și: Situri rurale din România care fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO

Wolkendorf Bio Hotel & Spa **** Vulcan

Dacă îți dorești o vacanță plină de răsfăț, un sejur la Wolkendorf Bio Hotel & Spa s-ar putea să fie exact ceea ce ai nevoie. Situat la umbra Măgurii Coldei și a masivelor Bucegi și Piatra Craiului, hotelul de patru stele este o adevărată oază de relaxare, unde te poți deconecta preț de câteva zile. Rezervă un sejur cu Travelminit și ai parte de cazare pentru 2 adulți, timp de 2 nopți, cu mic dejun delicios în fiecare zi, acces gratuit la zona de wellness, un masaj de relaxare gratuit și un coș de fructe în camera ta. Oferta este disponibilă în perioada 08.01.2024 – 31.10.2024, inclusiv în weekend. 

Hotel Hermanns ****, Sibiu

Situat în inima Sibiului, la doar câteva minute distanță de centrul istoric, Palatul Brukenthal și Casa Albastră, Hotelul Hermanns este cea mai bună alegere pentru cei care vor să exploreze străzile pline de culoare ale orașului transilvănean. Bucură-te de un preț special la pachetul nostru de vacanță care include: cazare pentru 2 persone, pe durata a minim 2 nopți, cu mic dejun inclus și acces gratuit la zona de SPA, care dispune de saună uscată, saună umedă, piscină, duș scoțian, fântână de gheață și cameră de relaxare. Oferta noastră de Black Friday este disponibilă în perioada 08.01.2024 – 31.10.2024, inclusiv în weekend.

Hotel Afrodita Resort & Spa, **** Băile Herculane

Hotelul Afrodita Resort & Spa te invită să trăiești o experiență specială de sărbători, în care poți să uiți de orice griji și să te bucuri din plin de beneficiile apelor termale din Băile Herculane. Un pachet de vacanță la Hotel Afrodita Resort & SPA cuprinde cazare pentru 2 persoane, timp de 3 nopți în cameră Lifestyle, cu acces gratuit la centrul de SPA. Mai mult decât atât, vei avea parte de diverse surprize delicioase, precum cină bufet, mic dejun, prânz tradițional și cina festivă. Cei mici se vor distra pe cinste luând parte la o mulțime de activități interesante cum ar fi împodobirea bradului și vor avea șansa să îl întâlnească pe Moș Crăciun în persoană! Oferta noastră este disponibilă în perioada 22.12.2023 – 26.12.2023, de Crăciun. 

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.