Early Booking: profită de reduceri între 10-30% la unități de cazare din toată țara

Ce mod mai bun de a începe primăvara, dacă nu prin a pune la cale o nouă aventură? În perioada 5-27 martie, poți beneficia de reduceri Early Booking între 10-30% pentru cazările din întreaga țară. Așa că nu mai ezita și planifică-ți următoarea escapadă la mare, la munte, în natură sau oriunde îți dorești! În continuare, îți prezentăm câteva dintre unitățile de cazare pe care le poți rezerva la un super preț!

Hotel Spring Holiday ***, Neptun

Ești cu gândul la zilele însorite de vară? Ce spui de un sejur la Hotel Spring Holiday din stațiunea Neptun? Complexul de vacanță se află într-o locație liniștită, înconjurată de vegetație, și este situat la o distanță scurtă de plajă, oferindu-ți posibilitatea să te relaxezi pe deplin la soare și să te bucuri de sunetul valurilor. Profită de un preț special de doar 452 ron și rezervă o vacanță pentru 2 persoane, timp de 3 nopți, în perioada 20-23 iunie. 

Citește și: 3 păduri aflate în apropierea marilor orașe din România unde te poți bucura de primăvară

Hotel Piatra Mare ****, Poiana Brașov 

Dacă vrei să te bucuri din plin de relaxare, aer curat și peisaje naturale de vis? Un sejur la munte s-ar putea să fie exact ceea ce ai nevoie. Hotelul de patru stele din Poiana Brașov cuprinde 184 de camere dotate cu toate cele necesare unei șederi confortabile. Rezervă un sejur pentru 2 persoane, timp de 3 nopți, cu mic dejun inclus, la prețul de 1 812 ron, în perioada 9-12 aprilie.

Hotel Monaco ***, Băile Felix 

Hotel Monaco este locul perfect în care să te răsfeți după un sejur în capitala Art-Nouveau. Aici vei beneficia de servicii de wellness de cea mai înaltă calitate, care îți vor permite să te eliberezi de toate grijile și să te bucuri pe deplin de vacanța ta. Rezervă un sejur pentru 2 adulți, timp de 2 nopți, în perioada 24-26 mai, la doar 720 de ron.

Hotel Carpat Inn **** Azuga 

Stațiunea de la poalele munților Bucegi este refugiul potrivit pentru cei care doresc să uite de agitația cotidiană și să savureze peisajele de poveste. Cu Travelminit ai parte un sejur pentru 2 adulți, timp de 3 nopți, în cameră deluxe cu panoramă, și mic dejun inclus, în perioada 27-30 martie, la prețul de 1800 ron.

Septimia Hotels & Spa Resort ****, Odorheiu Secuiesc 

Septimia Hotels & Spa Resort este o oază de liniște și pace, amplasată la umbra Munților Harghita. Complexul cuprinde un centru SPA cu diverse facilități, precum bazine de înot, jacuzzi și baie cu aburi. Profită de Early Booking și rezervă un sejur pentru 2 adulți, timp de 3 nopți, cu mic dejun inclus, la prețul de 1 887 ron, în perioada 13-16 mai.

Hotel Hermanns **** Sibiu  

Plănuiești un city-break în Sibiu? Îți propunem o vacanță de 4 stele la hotel Hermanns. Unitatea de cazare este situată la doar câțiva pași de centrul istoric, astfel încât vei fi aproape de cele mai importante atracții. Rezervă un sejur pentru 2 persoane, în perioada 9-11 august și vei avea parte de un preț special de 863 ron. 

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.