Fa o vizita la Targul de Craciun din Bucuresti

Bucharest Christmas MarketChiar daca Targul de Craciun din Bucuresti s-a deschis de ceva timp, mai exact din 27 noiembrie, o vizita la Bucharest Christmas Market ar fi binevenita, mai ales ca se apropie Craciunul si astfel intrati in atmosfera specifica acestei sarbatori.

La Targul de Craciun, aflat in centrul orasului, la Universitate, veti fi intampinati de 60 de casute, spiridusi, Mos Craciun si multe daruri. Anul acesta, peste 10.000 de beculete impodobesc arcadele Targului de Craciun, iar 200 de instalatii decoreaza casutele. Exista si un brad de Craciun, inalt de 15 metri si decorat cu 20.000 de beculete.

Targul de Craciun este deschis zilnic intre orele 11:00 si 22:00, vizitatorii putandu-se bucura de concerte, spectacole, preparate traditionale, decoratiuni si produse din toate regiunile tarii, ornamente specific sarbatorilor de iarna, dulceturi, etc.

Targul de Craciun va include si in acest an Campania umanitara “Daruieste, fii mai bun! Si tu poti fi Mos Craciun!”, gandita pentru a veni in ajutorul unor copii aflati in dificultate. Campania, organizata an de an, incurajeaza oamenii sa doneze carti si jucarii, facand apel la solidaritate.

La Targul de Craciun puteti degusta delicatese traditionale romanesti, de la magiunul de Topoloveni la turta dulce de Arges, iar mesterii in jucarii, tesaturi, pictura, sticla si prelucrarea lemnului va asteapta cu o oferta variata de cadouri pentru cei dragi.

Totodata, unii dintre mesterii prezenti la eveniment vor confectiona la fata locului obiecte si podoabe, aceste ateliere permitand publicului sa redescopere frumusetea artei, traditiilor si obiceiurilor populare romanesti.

Targul de Craciun este deschis pana pe data de 27 decembrie. Mai multe informatii puteti gasi aici.