Pregatiti de toamna? Iata 5 evenimente pe care vi le recomandam toamna aceasta!

Evenimente in aceasta toamna - OktoberfestDupa perioada calda bogata in evenimente, entuziasmul pentru petreceri si festivaluri de vara se calmeaza facand loc evenimentelor de toamna. Toamna este timpul ideal pentru conferinte, concerte si evenimente spectacol, iar in 2014 de pe calendarul de evenimente din Romania nu vor lipsi muzica, dansul, sportul sau domeniile business si IT.

Evenimente din toamna anului 2014

1. Oktoberfest Brasov

  • Locatie: Arena sportiva Ion Tiriac
  • Oras: Brasov
  • Data: 4 – 14.09.2014

Dupa modelul nemtesc ce atrage turisti din toata lumea, Oktoberfestul din Brasov are ambitii din ce in ce mai mari urmarind sa depaseasca recordul de 200.000 de vizitatori atins in anul 2013.

Festivalul din 2014 ce va avea loc la poalele Tampei asteapta turistii toamna aceasta cu peste 2 tone de carnati, 3 tone de cartofi, o tona de ciolan si cateva sute de mii de mici. Cantitatea de bere consumata in cadrul festivalului este din motive lesne de inteles greu de calculat.

Confirmate pentru anul 2014 sunt evenimente deja traditionale in cadrul festivalului precum parada dinspre Primarie pana la locatie, fanfara germana, Trupa 6 si DJ Edelweiss.

In cadrul festivalului se vor organiza concursuri Miss Oktoberfest si Regele Oktoberfest.

Oktoberfest se organizeaza si in Capitala anual, in 2014 evenimentul fiind programat pentru perioada 25 Septembrie – 05 Octombrie.

2. Kings on Ice

  • Locatie: Parcul Tineretului
  • Oras: Bucuresti
  • Data: 7.10.2014, ora 20:00
  • Pret bilet: intre 120 si 400 lei

Gala Kings on Ice urma sa aiba loc initial pe data de 15 aprilie la Sala Polivalenta insa a fost reprogramata pentru inceputul lunii octombrie din motive logistice.

Kings on Ice ridica la superlativ patinajul artistic in cadrul unui spectacol care lasa sali pline mute de uimire in intreaga lume.

Turneul ajunge la Bucuresti in intarziere cu cateva luni insa vine cu o veste buna: reprogramarea a facut posibila prezenta la Bucuresti a Regelui Ghetii, Evgeni Plushenko.

In cadrul editiei de toamna vor fi prezenti in capitala cei mai indragiti patinatori din intreaga lume cu programe premiate in cadrul olimpiadelor si competitiilor sportive de gen.

Cel mai asteptat moment al spectacolului este duetul dintre Edvin Marton, violonist de exceptie ce canta la o Stradivarius veritabila si Evgeni Plushenko intr-o compilatie ce prezinta cele mai bune momente din cariera patinatorului.

Biletele procurate pentru luna aprilie sunt in continuare valabile, iar biletele pentru octombrie pot fi cumparate in reteaua Diverta, la casa de bilete a Salii Palatului sau online.

3. Europe in concert

  • Locatie: Sala Palatului
  • Oras: Bucuresti
  • Data: 17.11.2014, ora 19:00
  • Pret bilet: intre 75 si 350 lei

Europe, cea mai mare trupa de rock din Suedia cunoscuta in intreaga lume pentru piesa “The Final Countdown“, piesa ce nu lipseste din nici un top al rockului clasic din ultimele decade va concerta pentru fanii din Romania toamna aceasta la Sala Palatului.

In peste cei 30 de ani de cariera trupa a strans un numar impresionant de hit-uri si a reusit sa isi creeze o baza fidela de fani care ii asteapta anul acesta la fiecare oprire din turneul ce duce formatia in Germania, Suedia, Turcia, Ungaria si Romania.

Iubitorii rock-ului clasic, nostalgicii erei de aur a muzicii si fanii trupei au ocazia sa isi achizitioneze bilete la pret cu 50% redus in perioada 26 iunie – 1 august.

Biletele se pot cumpara in reteaua Eventim si pe Vreau Bilet.

4. Transilvania Salsa Festival

  • Locatie: Grand Hotel Napoca
  • Oras: Cluj – Napoca
  • Data: 21 – 23.11.2014
  • Pret bilet: 225 lei/pentru toate cele 3 zile, 115 lei/zi

In noiembrie transilvanenii petrec in ritm de salsa la cel mai pasional festival din intreaga tara. Transilvania Salsa Festival va incalzi atmosfera si va tine departe iarna ce da tarcoale la aceasta data.

Ajuns la cea de-a 5-a editie festivalul de Salsa din Transilvania, organizat la Cluj-Napoca in incinta Grand Hotel Napoca este unul dintre cele mai mari evenimente de gen din tara si aduna nume sonore din intreaga lume salsa.

Se asteapta ca pe perioada festivalului strazile Clujului sa se umple cu vizitatori veniti din tara, dar si de peste hotare.

Pentru anul acesta au fost confirmate deja cateva nume mari din Italia, Spania, Portugalia si Franta: Juan Matos, Albir Rojas, Nuno & Vanda, Ronald & Alba, Reda, Don Jose si Yaho Abajo

5. Def Camp

  • Locatie: Crystal Pallace Ballrooms, Calea Rahovei 198A
  • Oras: Bucuresti
  • Data: 28-  29.11.2014 intre orele 7:00 am si 11:30 pm

Cea mai importanta conferinta de hacking si securitate a informatiei din Estul Europei are loc in Bucuresti toamna aceasta.

Se planuiesc discutii deschise despre cele mai noi practici ale teroristilor cibernetici si modul in care amenintarea acestora poate fi combatuta si tinuta sub control. Se vor strange in aceeasi sala specialisti in securitatea informatiei, antreprenori si nume sonore din sectoarele academice, publice si private din aceasta parte a Europei.

Def Camp este un eveniment gandit pentru a aduna experti in securitate cibernetica din intreaga tara si de peste hotare cu scopul de a face schimb de informatii si a comunica intr-un mod productiv. Vor fi organizate competitii in cadrul evenimentului si discutii deschise.

Evenimentul este organizat de Cyber Security Research Center Romania (CCSIR)