Fă-ți planurile pentru vara aceasta iar Sodexo și Travelminit te premiază!

Fă-ți planurile pentru vara aceasta și ai șansa de a fi unul dintre câștigătorii premiilor puse la bătaie de către Travelminit și Sodexo. Rezervă o vacanță cu cardul de vacanță Turist de la Sodexo pe travelminit.ro sau promoții.travelminit.ro în perioada 15-31 mai 2023 și poți câștiga marele premiu, un iPhone 14 sau unul dintre cele 17 vouchere de călătorie în valoare de 200 de lei!

Mai mult decât atât, beneficiezi de cuponul 25SODEXO, cu care economisești 25 de lei la fiecare călătorie în valoare de 500 de lei. Tot ce trebuie să faci e să introduci codul 25SODEXO25 în câmpul ”Aplicare cupon” în momentul efectuării unei rezervări. Află mai multe detalii despre concursul nostru aici

Sună bine? Dacă ai minte următoare ta destinație de vacanță, tot ce îți mai rămâne de făcut e să găsești unitatea de cazare perfectă pentru tine, iar noi avem câteva propuneri. 

Casa Natura***, Băile Tușnad

Stațiunea balneoclimaterică Băile Tușnad este situată în inima Munților Harghita și este cunoscută în rândul turiștilor de pretutindeni pentru cadrele ei naturale de poveste și pentru apele minerale cu proprietăți vindecătoare. Casa Natura dispune de 12 camere care pot acomoda până la 38 de oaspeți și de un centru de wellness cu piscină interioară, piscină pentru copii, piscină cu apă termală, jacuzzi, ciubăr și 3 tipuri de saună.

Citește și: Top cele mai frumoase muzee în aer liber din România

Hotel Capitol***, Jupiter

Dacă plănuiești un sejur pe litoral îți propunem o vacanță în stațiunea Jupiter la Hotel Capitol. Hotelul de 3 stele se află chiar pe malul mării, oferind o priveliște deosebită oaspeților săi, și dispune de 205 camere cu baie individuală, având capacitatea de a găzdui un număr de 410 persoane. În plus, acesta încorporează o sală de joacă pentru copii, piscină pentru copii și jacuzzi, fiind perfect pentru o escapadă în familie.

Vila Diana****, Poiana Brașov

Poiana Brașov este una dintre cele mai populare stațiuni montane din România, situată la aproximativ 12 kilometri distanță de orașul Brașov. Pe timp de vară este o destinație ideală pentru desfășurarea de activități în aer liber, precum plimbări în natură și drumeții. Vila Diana cuprinde 11 camere în regim de apartament, suite, economy, standard și junior, pentru un număr de 27 de persoane, dotate cu TV, mini-bar și seif. O rezervare la Vila Diana include mic dejun gratuit în fiecare dimineață.

Pensiunea Danubiu****, Murighiol

Localitatea Murghiol este una dintre cele mai populare atracții din apropierea Deltei Dunării, în special datorită izvoarelor sale de ape minerale și depozitelor de namol terapeutic, utilizate pentru tratarea diverselor afecțiuni eumatice, dermatologice și ale aparatului locomotor. Pensiunea de patru stele Danubiu are 28 de camere cu baie individuală, potrivite pentru 60 de persoane și se află chiar pe malul lacului Murighiol. De asemenea, aceasta include și o zonă de wellness cu piscină, piscină pentru copii și sală de fitness.

Hotel Hyperion***, Băile Felix

Stațiunea balneoclimaterică Băile Felix din județul Bihor este renumită pentru apele sale termale bogate în minerale și pentru tratamentele terapeutice oferite, fiind un loc ideal pentru relaxare și revitalizare. Hotel Hyperion se află la o distanță scurtă de Ștrandul Termal Padiș Băile Felix și oferă oaspeților săi 53 de camere dotate cu toate cele necesare unei șederi confortabile. O rezervare include mic dejun și acces gratuit la zona de wellness cu jacuzzi și piscină cu apă termală.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.