Ghidul festivalurilor din 2017

untold-foto-salajean

Salajean / Shutterstock.com

2017 se anunta a fi un an plin de concerte si festivaluri care vor face istorie. Pentru ca vrem ca tu sa te simti bine si sa nu ratezi niciun eveniment important din anul viitor, echipa Travelminit a intocmit o lista cu cele mai “fierbinti” manifestari artistice din 2017.

UNTOLD Festival 2017 la Cluj Arena

Poate cel mai celebru festival de la noi, UNTOLD, isi deschide si anul viitor portile pentru iubitorii de muzica dance si electronica. Castigatorul al premiului „Best Major European Festival” in anul 2015, festivalul promite ca in cea de-a treia editie, ce va avea loc intre 3 si 6 august in Cluj-Napoca, distractia sa fie la cote maxime si toti participantii sa aiba parte de o experienta unica.

Gaseste cele mai bune locuri de cazare pentru UNTOLD in acest articol.

Electric Castle Festival 2017 la Castelul Banffy

Pana sa fie gazda festivalului UNTOLD, Clujul ii asteapta pe Dj Sneak, Architects si multi altii in cadrul festivalului Electric Castle. Electric Castle este primul festival care a mutat muzica electronica pe scenele interioare dintr-un castel. Biletele au fost deja puse in vanzare si se dau ca painea calda.

Verifica lista unitatilor de cazare propuse  de Travelminit pentru vizita in Cluj-Napoca.

East European Comic Con 2017 la Romexpo

East European Comic Con este destinatia favorita a pasionatilor de filme, seriale, benzi desenate si jocuri video. In editia din 2016 au fost prezenti aproximativ 40.000 de vizitatori care s-au bucurat de cei 6 actori invitati: Sylvester McCoy, Charles Dance, Mark Pellegrino, Daniel Portman, Gemma Whelan si Davin Anders. Anul acesta, primii invitati care au fost anuntati sunt Nathaniel Buzolic, Craig Parker si Tom Wlaschiha.

Daca vii special pentru festival in Bucuresti, nu trebuie sa neglijezi celelalte atractii turistice din Capitala. Iata cateva dintre sugestiile noastre

Summer Well 2017 la Domeniul Stirbey

Cea de-a saptea editie a festivalului Summer Well va avea loc pe Domeniul Stirbey in weekendul 12-13 august 2016. Festivalul va beneficia de functionarea unor linii speciale RATB care vor face legatura intre centrul Bucurestiului si Domeniul Stirbey. Durata unei calatorii este de aproximativ 30 de minute si costa 3.5 RON pentru cei care au portofel electronic. Regulile de anul acesta de la festivalul de langa Capitala interzic accesul in perimetrul in care se desfasoara evenimentul cu mancare, bautura, sticle, animale de companie, umbrele, artificii, arme, cutite, obiecte periculoase si droguri.

Daca vrei sa vezi mai multe detalii despre editia de anul trecut, nu uita sa citesti acest articol.