Gura Humorului – 5 sugestii de cazare

SONY DSC

La Gura Humorului mergi atunci cand vrei sa-ti auzi gandurile, sa respiri aerul curat al Bucovinei si sa te reincarci cu energie. Mergi atunci cand vrei sa faci pace cu Divinitatea sau cand vrei sa admiri pur si simplu albastrul ireal al Manastirii Voronet. Si mergi la Gura Humorului ca sa te convingi cu ochii tai si sa intelegi de ce l-au inclus japonezii in clasamentul celor mai frumoase 30 de orasele mai putin cunoscute din Europa.

Acolo poti sa pescuiesti, sa vanezi, sa cobori cu parapanta, sa faci mountain bike, echitatie sau off-road, drumetii, rafting pe rau sau sa schiezi. Anul acesta a fost inaugurata in Gura Humorului o partie artificiala pentru incepatori, Soimul 2. Ca sa poti sa te bucuri de toate aceste minunatii, vei avea nevoie de cateva zile de cazare, dar nici asta nu e o problema in acest orasel de munte pitoresc; oferta este generoasa, iar Hotel Guru vine cu 5 sugestii de cazare.

Hotel Aldi***

Amplasat la numai 10 minute de centrulorasului Gura Humorului si la o jumatate de ora de Suceava, Hotelul Aldi este perfect pentru cei care doresc sa viziteze orasul, dar si imprejurimile. O parte din manastirile-bijuterii din Bucovina, partia Soimul si parcul de agrement Arinis (unde cei cazati la hotel Aldi beneficiaza de tarife promotionale) sunt in imediata apropiere. Construit in 2008, complexul ofera tot confortul necesar pentru un sejur de neuitat. Hotelul pune la dispozitie 68 de locuri de cazare repartizate in 14 camere duble twin, 14 camere duble matrimoniale, 2 camere triple, 2 camere single si un apartament, dotate cu mobilier din lemn masiv, bai proprii, incalzire centrala, minifrigider, TV cablu, fiecare camera avand balcon propriu. De asemenea, exista un restaurant deschis non-stop, cu terasa, masa de biliard si club-discoteca.
Tarif: 100 lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Pensiunea Carmen Silvae

La marginea padurii, aproape de locul in care paraul Voronet se varsa in raul Moldova, se afla pensiunea Carmen Silvae. Amenajata intr-un peisaj de poveste, pensiunea este amenajata intr-un vechi conac boieresc in care veti descoperi splendoarea demult uitata a unei epoci de tihna si bunastare. Interioarele elegante scaldate in lumina soarelui, mancarurile irezistibile gatite cu ingrediente culese din gradina, trandafirii si brazii din curte ofera cadrul perfect pentru o dulce trandavie de o zi-doua, un weekend sau o vacanta. Sa-ti mai spunem ca proprietarii te asteapta cu dulceturi de sezon si siropuri naturale facute in bucataria proprie?

Complexul dispune de camere duble si o suita cu 2 camere (pentru 4 persoane), toate dotate cu baie proprie si internet WiFi gratuit. Poti chiar sa-ti iei si animalul de companie, pentru care cei plati o taxa de 10 euro/noapte.
Tarif: 135 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Pensiunea Orhideea

Este situata chiar la intrarea in Gura Humorului dinspre Suceava, la aproximativ 90m de la soseaua principala. Pensiunea ofera spatii de cazare in 7 camere, din care 3 sunt camere triple si 4 camere duble. Fiecare camera are baie proprie, televiziune prin cablu si internet wireless gratuit. In plus, oaspetii au acces la parcarea inchisa si la bucataria pensiunii, la foisorul din curte si la locul de joaca pentru copii.

Pentru cei care doresc, proprietarii pensiunii asigura transferul cu masina de la gara si aeroport si organizeaza, la cerere, vizite la diferite obiective turistice (contra cost).
Tarif*: 80 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Pensiunea Roua Voronetului****

Daca ti-ai propus sa vizitezi Manastirea Voronet si Gura Humorului, pensiunea Roua Voronetului este ideala ca amplasare si dotari. Situata la numai 1,5km de manastire si la 3,5km de oras, pensiunea ofera spatii de cazare de 4*: baie proprie cu cadita de dus, conexiune la internet in camera (WiFi), balcon sau terasa, birou, minibar, TV LCD programe prin satelit, uscator de par, ziar in camera (contra cost).

Parcul de divertisment Arinis ((partie de schi cu telescaun si nocturna, piscina acoperita de dimensiuni olimpice cu sauna si hammam, patinoar, terenuri de sport si sala multifunctionala de sport) si partia de schi Soimul se afla la 5 minute de mers cu masina fata de pensiune.
Tarif*: 210 lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Pensiunea Ramona***

Situata intr-o zona superba si linistita a Bucovinei, la 800m de centrul orasului Gura Humorului, in apropierea padurii, pensiunea Ramona ofera oaspetilor peste 30 de locuri de cazare: 3 camere duble twin, 5 camere matrimoniale, 4 camere triple, o matrimoniala honeymoon, un apartament , o camera de tineret. Toate camerele au baie, uscator de par si TV cablu. Camera nuptiala are baie cu cada, minibar si TV LCD. Apartamentul are minibar, TV LCD si internet in camera. In plus, pensiunea dispune de o sala multifunctionala la mansarda pentru organizarea de conferinte/ traininguri sau mese festive, 3 sali de conferinta, parcare gratuita, internet WiFi gratuit, seif si calculator la receptie, tenis de masa, piscina, sauna, foisor si gratar in curte, transfer de la si la aeroport/gara (gratuit de la gara din localitate).

Proprietarii organizeaza excursii de o zi in Ucraina (Cernauti, Cetatea Hotin, Kamyanets Podilskiy), pranz la stana, trasee off road si programe „O zi calare prin Calimani”.
Tarif*: 112 lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Nota: *tarifele sunt valabile in weekend-ul 19-20 martie 2016