Top 3 hoteluri din Ungaria cu bazin terapeutic

Daca esti in cautarea unui loc in care sa te relaxezi si sa iti tratezi anumite afectiuni, nicio destinatie din Europa nu-i mai potrivita decat Ungaria. Cunoscuta pentru izvoarele sale termale si strandurile care aduna anual mii de turisti din toata lumea, Ungaria este una dintre cele mai cautate destinatii de catre turistii romani care isi doresc o vacanta relaxanta aproape de casa.

In ultima vreme, ca rezultat al stilului de viata alert si prea putin orientat catre mentinerea sanatatii, turistii romani sunt din ce in ce mai atrasi de destinatiile in care se pot relaxa si, de ce nu, isi pot trata anumite afectiuni. Desi acest tip de turism are radacini destul de adanci in cultura romaneasca, elementul de noutate vine de la destinatiile alese. Turistul roman s-a orientat in ultimii ani mai mult catre bazinele cu apa termala din afara granitelor tarii si mai putin catre cele existente in Romania. Daca si tu esti incantat de ideea unei vacante relaxante pe meleaguri unguresti, iata care sunt hotelurile din tara vecina care au bazin terapeutic si ofera diverse tratamente:

Hotel Silver Hajdúszoboszlo **** 

Hotelul Silver este localizat intr-una dintre cele mai populare statiuni din Ungaria, Hajduszoboszlo. Situata la numai 20 de kilometri de orasul Debrecen si la aproximativ 75 de kilometri de Oradea, statiunea Hajduszoboszlo este locul in care se gaseste unul dintre cele mai impresionante bazine cu ape termale din Europa de Est.

Hotelul Silver dispune de un total de 170 de camere dotate cu aparat de aer conditionat, grup sanitar propriu, televizor, minibar si acces gratuit la internet. Printre facilitatile de care se pot bucura oaspetii hotelului Silver se numara piscina cu apa termala, piscina de agrement, jacuzzi, piscina pentru copii, sauna finlandeza, sauna infra, baia de imersie si cabina de sare.

Hotel Furdohaz Nyiregyhaza ***

Hotelul Furdohaz este situat in orasul Nyiregyhaza, intr-o zona linistita. Orasul Nyiregyhaza este un oras relativ mare din Ungaria, ce se gaseste in nord-estul tarii, la numai 100 de kilometri de orasul Suceava. Cunoscut datorita gradinii zoologice impresionante din zona, orasul Nyiregyhaza este una dintre destinatiile de weekend favorite ale localnicilor care stau in orasele din vecinatate.

Hotelul Furdohaz dispune de numai 18 camere complet mobilate, insa numarul mic de camere contribuie la crearea unui ambient linistit si intim. Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, aparat de aer conditionat, minibar, televizor, seif, aparat de cafea, uscator de par, halat de baie si acces gratuit la internet. Facilitatile de top ale unitatii de cazare sunt piscina terapeutica, sauna finlandeza si pestera de sare.

Thermal Hotel & Camping Komarom **

Situat in nord-vestul orasului Budapesta, Thermal Hotel&Camping este cu siguranta o unitate de cazare aparte. Dispunand de 25 de camere complet mobilate, Thermal Hotel&Camping este locul ideal pentru familiile cu copii care se afla in cautarea unei destinatii de weekend.

Thermal Hotel&Camping este echipat cu piscina de agrement, piscina terapeutica, piscina pentru copii, jacuzzi, servicii masaj, sauna finlandeza, baie de aburi, salon de coafura, cabina de sare si tobogan pentru cei mici.

Vezi lista intreaga a unitatilor de cazare din Ungaria pe HotelGuru.ro/Ungaria.

*Preturile prezentate in acest articol corespund unei nopti de cazare din perioada 5-6 decembrie 2017 si sunt valabile astazi, 10 octombrie 2017.