In iunie se deschide cea mai mare plaja urbana, la doar 15 minute de Bucuresti

fotohunter/Shutterstock.com

Sezonul estival se apropie, iar cei mai multi dintre bucuresteni si-au rezervat deja locuri pe litoralul romanesc, bulgaresc, turcesc sau grecesc. Turistii care au vrut sa se distreze ceva mai departe de casa au achizitionat bilete catre destinatii exotice, unde se vor delecta cu mancaruri delicioase, vor sta la plaja printre palmieri si vor admira rasaritul intr-un cadru natural inedit. Totusi, vacanta de vara nu va fi singurul moment in care se vor putea bucura de soare, plaja si palmieri. Din luna iunie, plaja va fi mai aproape ca oricand. La numai 15 minute de Bucuresti, in cadrul complexului Therme se va deschide o noua sectiune – Sands of Therme.

Cunoscut pentru doborarea a mai multe recorduri din domeniu, complexul Therme isi doreste sa ajunga cel mai cautat loc de relaxare in toate cele patru anotimpuri. Luna aceasta se va inaugura unul dintre cele mai ambitioase proiecte, menit sa aduca litoralul mai aproape de bucuresteni. Astfel, cei care vor dori sa se relaxeze la mare, dar drumul de trei ore pana la litoral ii face sa se gandeasca de doua ori inainte, au alternativa unei plaje moderne situate la numai 15 minute de iesirea din Bucuresti.

Usor accesibil atat cu masina personala, cat si cu transportul in comun, complexul Therme va gazdui o plaja de 30.000 de metri patrati, o piscina tropicala de 720 de metri patrati si 1500 de sezlonguri. Deschiderea celei mai mari plaje din oras este programata pentru inceputul lunii iunie, iar bucurestenii abia asteapta sa se poata lasa mangaiati de razele soarelui in noua sectiune a complexului.

Pe langa zonele care sunt deja existente, Elysium, Galaxy si The Palm, complexul Therme este asteptat sa se extinda cu cat mai multe sectiuni noi care sa vina in intampinarea romanilor iubitori de plaja. Daca zona Elysium este dedicata rasfatului suprem, zona Galaxy ramane favorita celor mici. Cu tobogane spectaculoase de zeci de metri inaltime, cu spatii de relaxare dedicate intregii familii si locuri in care se poate servi masa, Galaxy se mentine in topul preferintelor romanilor care ajung la Therme cu cei mici. The Palm este zona tropicala, unde cei 500 de palmieri creeaza atmosfera unei vacante exotice la numai cativa kilometri de centrul capitalei. Noua sectiune, Sands of Therme, vine ca un raspuns firesc al dorintelor romanilor in timpul verii. Toti bucurestenii isi doresc un loc aproape de casa in care sa se relaxeze, asadar Sands of Therme este mai mult decat binevenit in peisajul din jurul capitalei.

Cum ajungi la Therme?

Complexul Therme este situat pe Drumul National 1, la aproximativ 15 minute de mers cu masina de la iesirea din oras. Daca te indrepti catre complexul Therme din dreptul orasului Bucuresti, imediat ce treci de Aeroportul National Henri Coanda, in zona magazinului Hornbach din Balotesti, te vei incadra pe banda suplimentara cu acces direct la Therme. Daca vrei sa ajungi la Therme si vii din directia opusa, intorci la podul din dreptul aeroportului si mai apoi urmezi aceleasi instructiuni.

O alta optiune pentru cei care vin din capitala o reprezinta autobuzul care porneste din zona Piata Romana. Autobuzul are plecari din doua in doua ore de la statia din Piata Romana si ajunge la complex in aproximativ 35-40 de minute, in functie de traficul de la acea ora.

Ce poti sa faci in Bucuresti?

Pentru cei care nu sunt din Bucuresti si ajung la complexul Therme, recomandam extinderea escapadei cu cel putin o zi in care sa descopere frumusetile capitalei. Pe langa parcurile situate pe suprafete intise, Bucurestiul se mandreste cu numeroase cladiri impresionante aflate in zona Centrului Vechi. Turistii care sunt dornici de distractie se pot destinde intr-unul dintre localurile din Centrul Vechi al orasului, care dupa lasarea serii se transforma in cluburi.


Rezerva acum un loc de cazare in capitala tarii si bucura-te de un weekend prelungit dedicat relaxarii. Mai multe detalii despre locurile de cazare gasesti aici