Parcuri și cluburi de aventură pentru pasionații de adrenalină

Ai poftă de aventură și vrei să te bucuri de activități în aer liber toamna aceasta? Știm exact de ce ai nevoie. Îți propunem să vizitezi unul dintre parcurile de aventură din lista noastră, perfecte atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. 

Club Aventura Băile Tușnad

Vei găsi parcul Club Aventura în județul Harghita, pe marginea lacului Ciucaș, unde te vei putea bucura de 6 trasee în copaci, proiectate pe grade diferite de dificultate, accesibile chiar și copiilor. Traseul cu tiroliană este unul dintre cele mai populare dintre ele, astfel încât se află la 440 de metri deasupra lacului, oferindu-le doritorilor o priveliște spectaculoasă. 

Citește și: Cele mai frumoase locuri de vizitat toamna în județul Argeș

Edenland

Dacă plănuiești o escapadă de weekend, îți propunem să dai o fugă până la parcul de aventură Edenland, căci se află la doar 20 de minute distanță de București. Vei putea să evadezi din agitația orașului, să te relaxezi în aer liber, dar și să iei parte la activități care mai de care mai interesante. Așadar, poți să parcurgi unul din traseele din copaci, să faci echitație, să joci paintball sau să admiri căsuțele din copaci. Tot acolo vei întâlni o mulțime de animăluțe simpatice, precum struți, cămile și căprioare.

Arsenal Park, Orăștie

Parcul cu tematică militară Arsenal se află în orașul Orăștie și se întinde de-a lungul a 88 de hectare. În timpul vizitei tale vei avea ocazia să explorezi muzeul militar, parcul de aventură și parcul acvatic (pe timp de vară). De asemenea, aceasta dispune de o unitate de cazare și de un restaurant, astfel încât vei avea parte de o ședere pe cinste. În ceea ce privește parcul de aventură, acesta îți pune la dispoziție o mulțime de activități precum: airsoft, escaladarea pereților de cățărat, salt powerfan, tras cu arcul și tiroliană. Mai mult decât atât, poți iei chiar parte la un antrenament militar. 

Escalada Park, Gura Humorului

Escalada Park este situat la 15 minute distanță de gara din Gura Humorului și este un loc perfect pentru iubitorii de adrenalină și distracție, în cele mai sigure condiții. Astfel, parcul dispune de 9 trasee în copaci, tiroliană și un teren de minigolf cu 18 piste. Traseele au fost proiectate pe diferite grade de dificultate, fiind accesibile atât pentru adulți, cât și pentru cei mici. 

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro  și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.