Paste 2016 – cinci oferte de cazare la munte

Paste 2016 la pensiunea AnastasiaMai putin de o luna ne desparte de sarbatoarea Pastelui Ortodox, insa tot mai este timp sa iti faci rezervari, daca te-ai hotarat sa iti petreci Pastele 2016 intr-o statiune montana. Indraznim sa spunem ca orice zona de munte este frumoasa pentru cateva zile de relaxare in mijlocul naturii, petrecute alaturi de familie sau de prieteni. Iti sugeram, asadar, sa analizezi si aceste cinci oferte de cazare la munte in cinci statiuni renumite pentru frumusetile lor naturale care atrag an de an mii de turisti din toate colturile tarii.

1. Pensiunea Sorina, Moeciu de Sus

Localitatea aflata in zona Bran-Moeciu este oricand o alegere inspirata. Nu conteaza perioada in care mergi, ci mai degraba cat de dispus esti sa uiti de tehnologia orasului modern si sa lasi timpul sa treaca simplu pe langa tine. Pensiunea Sorina este locul perfect unde poti petrece o vacanta de neuitat, cu drumetii in Muntii Bucegi si Piatra Craiului sau vizite la Castelul Bran, Castelul Peles, Cetatea Rasnov, Cheile Moeciului, Cheile Dambovicioarei, Pestera Dambovicioarei, Pestera cu Lilieci, Masivul Iezer-Papusa sau Cascada “La Chisatoare”.

Cele 20 de camere (12 camere cu pat matrimonial, 4 camere cu doua paturi si 4 camere triple) ale pensiunii ofera cazare confortabila si o priveliste deosebita asupra muntilor si a raului care trece pe sub ferestrele vilei. Pensiunea pune la dispozitie gratuit locuri de parcare, terasa cu gratar, loc de joaca pentru copii, tenis de masa, teren de golf in apropiere, posibilitatea de a inchiria ATV-uri, biciclete sau de a calari.

Oferta speciala pentru Pastele 2016 cuprinde cazare in doua variante:
• 420 lei/persoana/sejur cu minim 3 nopti cazare (cu intrare pe 29.04.2016) in regim pensiune completa si masa festiva de Pasti (gustare, bors de miel, friptura de miel la tava cu garnitura si salata, tort, cafea)
• 375 lei/persoana/sejur cu minim 3 nopti cazare (cu intrare pe 29.04.2016) in regim demipensiune si masa festiva de Pasti (gustare, bors de miel, friptura de miel la tava cu garnitura si salata, tort, cafea)

2. Casa Guest House, Sovata

Construita recent, Casa Guest House este situata intr-un zona pitoreasca si linistita din statiunea Sovata, inconjurata de padure, verdeata si un parau de munte. La numai 15 minute de mers pe jos de pensiune este Lacul Ursu. Vila este o constructie moderna cu 5 camere dotate cu baie proprie, mobilier modern, TV, minifrigider si balcon (camerele de la etaj). La parterul cladirii este o bucatarie dotata cu toate accesoriile necesare pentru prepararea si servirea mesei, aparate electrocasnice. In curte exista loc de joaca pentru copii, terasa mobilata acoperita, gratar cu carbuni si gratar electric cu ustensilele aferente.

Oferta speciala de Paste 2016 include minim 3 nopti de cazare (intrare pe 29.04.2016), iar unitatea se inchiriaza doar integral, unui singur grup de 10 persoane (pentru un grup mai mic de persoane se va achita acelasi tarif).
Tariful este de 990 lei/sejur/intreaga pensiune. Copiii sub 7 ani vor fi cazati gratuit.

3. Pensiunea Flora Alpina****, Azuga

Construita in anul 2008 in stil austriac, pensiunea Flora Alpina din Azuga este situata la 1000m altitudine, intr-o zona foarte pitoreasca si un cadru montan deosebit: mijloacele de transport prin cablu ale statiunii si partiile de schi Sorica si Cazacu se afla in imediata apropiere. Oaspetii au la dispozitie 12 camere si apartamente, fiecare avand baie proprie cu dus si uscator de par, TV LCD, cablu TV, minibar, internet WiFi gratuit, radio-ceas desteptator. In incinta pensiunii exista o sala de wellness (cu sauna si jacuzzi) si un club de biliard si darts.

Oferta de Paste 2016 include 3 nopti de cazare (intrare pe 29.04.2016) cu mic dejun tip bufet suedez cu produse traditionale de Paste, acces la sauna, jacuzzi, biliard, tenis de masa, darts, seif, internet WiFi, jocuri de societate, produse minibar, vin fiert, tuica, ceai si cafea pe toata durata sejurului. Copiii mai mici de 12 ani beneficiaza de cazare gratuita.
Tarif: 297 lei/persoana/sejur

4. Pensiunea Anastasia***, Gura Humorului

Amplasata intr-o zona linistita de la poalele varfului Toaca, pensiunea Anastasia beneficiaza de o locatie aparte, chiar in inima Bucovinei. Cadrul este mirific, reconfortant, la doar cateva minute de obiectivele turistice ale statiunii, printre care Manastirea Humorului si Manastirea Voronet. In incinta pensiunii exista o curte frumoasa cu foisor, loc pentru gratar, balansoar si loc de joaca pentru copii, o sufragerie spatioasa cu semineu, canapele, sala de mese pentru 14 persoane, bucatarie cu accesorii moderne, 4 camere duble matrimoniale si 2 camere triple fiecare cu televizor si baie proprie (cabina de dus si uscator de par).

Oferta de Paste cuprinde 4 nopti de cazare (intrare pe 29.04.2016) si masa festiva de Paste – bogata, cu bucate specifice acestei sarbatori: oua rosii, cas, urda, muschiulet afumat, kaizer, preparate din miel (bors de miel, drob, friptura de miel si de purcel – pentru cei care nu servesc miel), vin, afinata, tuica si bauturi racoritoare, tort, pasca, cozonac.
Tarif: 1000 lei/persoana/sejur (copiii sub 6 ani beneficiaza de gratuitate)

5. Pensiunea Muntean, Sibiel

Situata la 23 km de Sibiu, in localitatea Sibiel, la poalele Muntilor Cindrel (Marginimea Sibiului, o zona bogata in traditii populare autentice), Pensiunea Muntean este locul unde puteti petrece un week-end de vis sau o mini-vacanta de Paste deosebita. Pensiunea ofera oaspetilor 8 spatii de cazare cu baie proprie, balcon si TV cu programe prin cablu. Exista acces la bucatarie, iar curtea pensiunii este dotata cu gratar si terasa acoperita.

Oferta speciala de Paste 2016 include 3 nopti de cazare (intrare pe 29.04.2016) in regim demipensiune, masa festiva de Paste (ciorba de miel, friptura de miel la tava cu piure si muraturi asortate, tort), bauturi nealcoolice la masa festiva (apa plata si minerala, suc natural, sirop, cafea), bauturi alcoolice la masa festiva (tuica, visinata, vinul casei).
Tarif: 750 lei/persoana/sejur (copiii sub 5 ani beneficiaza de gratuitate)

Aici vei gasi alte 5 sugestii unde iti poti petrece Pastele 2016.