Petrece Sarbatorile Pascale la Afrodita Resort & SPA Baile Herculane, cel mai apreciat hotel in anul 2015!

Hotel Afrodita, Baile HerculaneIn acest an, Sarbatorile Pascale coincid cu “Ziua Muncii” – 1 mai. Stim ca nu este cea mai buna veste deoarece se pierd cateva zile libere, dar daca tot va fi un Paste special de ce sa nu il petreci intr-un loc cu totul si cu totul diferit? Daca te-ai plictisit de mare poti incerca muntele – si nu ne referim la celebra Valea Prahovei.

O zona cu adevarat minunata si care merita atentia ta este statiunea Baile Herculane. Pe langa zonele de SPA, aici te poti bucura de grota cu aburi, grota haiducilor si lacul Prisaca. Acestea sunt numai cateva dintre obiectivele turistice aflate in statiune sau foarte aproape de ea, deoarece la doar cateva zeci de km poti gasi orasul Drobeta Turnu Severin, statuia lui Decebal, Cazanele Dunarii, celebra cascada Bigar sau Cheile Nerei. Pe scurt, paradisul pe pamant.

Hotel Afrodita 3* (unitatea de cazare a anului 2015 pe site-ul Travelminit) – Oferta speciala pentru Sarbatorile Pascale:

Perioada: 29 aprilie – 2 mai

  • 3 nopti de cazare cu mic dejun in sistem bufet suedez inclus
  • 29.04 – cina in sistem bufet suedez (bauturi nonalcoolice incluse in timpul servirii mesei)
  • 30.04 – pranz in sistem bufet suedez (bauturi nonalcoolice incluse in timpul servirii mesei) si cina in sistem bufet suedez (bauturi nonalcoolice incluse in timpul servirii mesei)
  • 1.05 – petreceri pentru copii si cina festiva (bauturi nonalcoolice + vin) + berbecuti la protap.

In plus, pe toata perioada sejurului ai acces gratuit la SPA: piscina, sauna, jacuzzi, sala de fitness.

Pretul este de 695 ron/persoana/sejur.

Cazare poti gasi aici!