Plănuiește o vacanță cu Travelminit și Edenred și câștigă premii de neratat!

Dacă nu ai pus la cale vacanța de vara acestea, nu mai sta pe gânduri! Împreună cu Edenred am pregătit un nou concurs pentru a-ți răsplăti dragostea pentru călătorii, în care îți oferim șansa de a câștiga un telefon Samsung S23 sau unul dintre cele 3 vouchere de călătorie Travelminit în valoare de 500 de lei! Ce trebuie să faci? Regulile sunt simple: efectuează o rezervare pe travelminit.ro în perioada 17 – 31 iulie 2023, achitată folosind voucherele de vacanță Edenred, și ești înscris automat! Află mai multe detalii aici. 

În continuare, îți prezentăm câteva unități de cazare unde îți poți petrece următorul sejur. Să începem!

Ana Hotels Europa****, din Eforie Nord

Ce spui de momente de relaxare cu vedere la mare? Ana Hotels Europa este singurul complex de pe litoral în care te poți bucura tratamente în aer liber. Acesta dispune de piscină exterioară cu apă sărată din lacul Techirghiol și o zonă dedicată masajelor și aplicării de tratamente cu nămol. Mai mult decât atât, vei avea parte de mic dejun gratuit, pe toată durata vacanței tale.

Citește și: 10 cazari din nordul litoralului

Hotel Tisa***, din Băile Olănești

Stațiunea din județul Vâlcea este renumită grație izvoarelor sale minerale cu proprietăți vindecătoare. Hotel Tisa este situat într-un cadru natural deosebit, oferind oaspeților săi numeroase opțiuni de relaxare. Rezervă un sejur cu Travelminit și beneficiezi de mic dejun gratuit și acces la zona de wellness, cu piscină, saună și sală de fitness.

Hotel Bacolux Koralio****, din Eforie Nord

Amplasat în Eforie Nord, la 700 de metri de plajă, Hotel Bacolux Koralio oferă cazare în regim all-inclusive cu piscină sezonieră în aer liber, parcare privată gratuită, terasă și restaurant. Hotelul de patru stele dispune de 212 camere spațioase cu baie individuală, dotate cu toate cele necesare unui sejur reușit.

Atrium Panoramic Hotel & Spa****, din Predeal

Dacă te numeri printre cei care preferă să petreacă vacanțele de vară la munte, Atrium Panoramic Hotel & Spa este refugiul perfect pentru următoarea ta escapadă. Te vei bucura de mic dejun gratuit și acces la zona de wellness, care dispune de piscină, saună și sală de fitness, la pachet cu o priveliște fermecătoare asupra munților Bucegi.

Hotel Afrodita Resort & Spa****, din Băile Herculane

Hotel Afrodita Resort & Spa este alegerea ideală pentru cei care vor să beneficieze din plin de proprietățile apelor termale de la Băile Herculane. Hotelul de patru stele dispune de o zonă de wellness cu piscină interioară, saună, jacuzzi și sală de fitness și de un centru de tratament. Un sejur include mic dejun delicios, în fiecare dimineață.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.