Plănuiește următoarea aventură cu Travelminit: achită în avans pentru o vacanță fără stres

Dacă visezi cu ochii deschiși la zilele de vacanță, acesta este un semn clar că trebuie să pui la cale următorul tău sejur. Chiar dacă mai e puțin timp până la momentul mult așteptat, cu Travelminit îți poți face planurile chiar acum, astfel încât să te bucuri de un concediu lipsit de orice griji. Cum? Simplu: achită un sejur în avans cu cardul de vacanță sau cu suma care se află în perioada de expirare pe cardul de vacanță, și poți alege data și destinația mai târziu! Ai la dispoziție 8.000 de unități de cazare din întreaga țară, astfel încât să faci cea mai bună alegere! Află mai multe detalii aici: https://travelminit.ro/avans

Încă nu te-ai decis unde să îți petreci următorul sejur? Nicio problemă, căci am pregătit pentru tine o scurtă listă de recomandări, astfel încât să faci cea mai bună alegere. Iată care sunt acestea.

Băile Olănești 

Ce mod mai potrivit de a te deconecta de la grijile cotidiene, dacă nu printr-o vacanță la SPA, departe de agitația orașului, într-un cadru natural de vis? Stațiunea Balneara Băile Olănești este situată la doar 18 kilometri distanță de Râmnicu Vâlcea și este locul în care se găsesc cele mai multe izvoare termale din țară. Apele cu proprietăți vindecătoare sunt utilizate în diverse terapii precum cele ce țin de afecțiunile sistemului digestiv, respirator și cardiovascular.

Citește și: Povestea Palatului Vulturul Negru din Oradea

Stațiunea Eforie Nord

Nu îți poți imagina zilele de vară fără o escapadă pe litoral? Îți propunem un sejur plin de relaxare în stațiunea Eforie Nord. Aici, te vei bucura din plin de zilele însorite la plajă și de o gamă variată de tratamente, oferite de lacul Techirghiol. De asemenea, această destinație se numără printre alegerile de top ale familiilor cu copii, iar în stațiune se găsesc mai multe locuri de joacă, terenuri de minigolf, săli de sport și baze de agrement, astfel încât și cei mari dar și cei mici, vor petrece o vacanță pe cinste.

Oradea

În ultimii ani, Oradea s-a numărat printre destinațiile favorite de city-break din țară, fascinând turiștii de pretutindeni cu străzile sale pline de culoare și istorie. Capitala Art-Nouveau este un loc de neuitat pentru toți iubitorii de frumos, iar arhitectura și atmosfera sa vibrantă te invită să te lași purtat de farmecul inconfundabil al acestui oraș.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.