Platforma Travelminit.ro a câștigat Best Digital Initiative for Inspiring Romanian Tourism în cadrul TopHotel Awards

Ultimii ani au fost atipici pentru jucătorii din industria turismului, însă ne-au învățat pe toți din acest sector să ne adaptăm la schimbările constante și să găsim noi oportunități pentru cei care încă doresc să se bucure de sejururi relaxante. Cu toate că incertitudinea a planat asupra tuturor, aceste transformări ne-au oferit oportunitatea de a redescoperi România.

Travelminit.ro a sprijinit intens sectorul turistic în ultimii ani

Scopul Travelminit.ro, încă de la debutul pandemiei, a fost să rămânem aproape de partenerii noştri hotelieri, oferindu-le atât un canal de vânzare, cât şi know how şi consultanţă pentru strategia de business din această perioadă. Astfel, am implementat împreuna cu ei rezervările în timp real, un sistem ce îi va ajuta să îşi crească numărul rezervărilor online, şi am dublat numărul proprietăţilor care nu percep avans sau care oferă anulare gratuită cu până la 7 zile înainte de sosire

Descoperă și 5 unități de cazare care acceptă vouchere de vacanță

Pe de altă parte, un număr semnificativ dintre partenerii Travelminit.ro au decis să îşi ajusteze politicile de anulare şi rezervare, care anterior erau mai puţin prietenoase. Astfel, în noul context, românii se pot bucura în prezent de rezervări flexibile fără avans sau chiar cu anulare gratuită, ceea ce uşurează povara financiară pe care şi-o asumau turiştii care doreau să călătorească, dar nu îndrăzneau să facă rezervări de teamă că nu le-ar putea onora şi ar pierde banii.

Platforma promotii.travelminit.ro, câștigătoarea unui premiu important în cadrul TopHotel Awards

După o perioadă complicată, avem în sfârșit o veste bună, veste pe care dorim să o împărtășim cu voi! Platforma Travelminit.ro a a obținut locul 1 la categoria Best Digital Initiative for Inspiring Romanian Tourism în cadrul Galei Top Hotel Awards, pentru proiectul promotii.travelminit.ro, o recunoaștere a modului în care am sprijinit hotelierii și proprietarii de pensiuni în ultimii ani. Extensia platformei Travelminit.ro, promotii.travelminit.ro, a fost implementata special pentru partenerii si clientii nostri pentru a oferi trafic si rezervari in perioadele mai putin solicitate, iar pentru clienti oferte de neratat si preturi imbatabile.

În cadrul acestei categoriei de la TopHotel Awards au fost premiate acele inițiative din domeniul digital, platforme sau site-uri care au încurajat turiștii să încerce experiențe unice în România, iar voi ne-ați ales pe noi, fapt care ne onorează și ne confirmă că suntem pe drumul cel bun.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.